Follow us

10 χειροποίητα κομμάτια από το ελληνικό brand Anakir που θα σε χρίσουν την πιο κομψή παρουσία στις βραδινές εξόδους

Τα βραδινά looks αποκτούν made in Greece αέρα με την υπογραφή της Αναστασίας Κυριαζή.

Courtesy of Anakir Courtesy of Anakir

Ήταν 2013 όταν η Fergie ερμήνευσε το τραγούδι "A Little Party Never Killed Nobody" και ως fashion lovers δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο. Ο λόγος; Περισσότερα parties ή βραδινές έξοδοι σημαίνει περισσότερα glam σύνολα που αναδεικνύουν τη λάμψη που κρύβουμε μέσα μας. Πολύτιμη βοήθεια στην εν λόγω έκφραση της glam πλευράς μας είναι οι συλλογές των brands που θέτουν ως στόχο να δημιουργήσουν συλλογές που αναδεικνύουν τη γυναικεία φύση με έναν μοναδικό τρόπο. Ένα brand όπως το Anakir, που δημιούργησε η Αναστασία Κυριαζή.

Η σχεδιάστρια μόδας έχει θέσει ως βασικούς γνώμονες της δημιουργίες της την υψηλή αισθητική, την αίσθηση της άνεσης, την άριστη ποιότητα σε υφάσματα, αλλά και την πρωτοτυπία στα σχέδια. Το πάντρεμα των εν λόγω στοιχείων δημιουργούν κάθε φορά συλλογές με ρούχα που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη συλλογή της. Ρούχα που έχουν ως στόχο να την κάνουν να αισθάνεται όσο μοναδική είναι. Ταυτόχρονα, η αξία των ρούχων του ελληνικού brand Anakir γίνεται μεγαλύτερη αφού τα άρτια ραμμένα ρούχα είναι φτιαγμένα στο χέρι και είναι 100% ελληνικής κατασκευής.

Κάνοντας λοιπόν μερικά clicks στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand, ξεχωρίσαμε αρκετές επιλογές που μπορείς να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks για τις βραδινές εξόδους σου όποιο κι αν είναι το στιλ σου.

In little black dress we trust

Μπορεί να πλησιάζει τον εορτασμό των 100 χρόνων παρουσίας στη γυναικεία μόδα, ωστόσο θεωρείται πάντα και για πάντα η επιτομή της διαχρονικής κομψότητας. Ο λόγος για το μαύρο φόρεμα, την αλάνθαστη επιλογή για κομψές εμφανίσεις που αφορούν ποικίλες περιστάσεις και κυρίως βραδινές εξόδους. Στη συλλογή του ελληνικού brand anakir, πρόκειται να βρεις αρκετές επιλογές σε μαύρα φορέματα που θα αναδείξουν τη θηλυκότητα και την πηγαία κομψότητά σου.

10 χειροποίητα κομμάτια από το ελληνικό brand Anakir που θα σε χρίσουν την πιο κομψή παρουσία στις βραδινές εξόδους

Catherine Anakir

Sofie Anakir

​​​​​​Sofie Anakir

Η διαχρονική γοητεία του κόκκινου φορέματος

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη σαγήνη του κόκκινου φορέματος. Κάνει τη γυναίκα που το φορά να αισθάνεται αυτοπεποίθηση, σαν να μπορεί να κατακτήσει όλο τον κόσμο όσο το φορά. Ένα συναίσθημα που καθεμία από εμάς επιθυμεί να νιώσει σε κάθε περίσταση και πολύ περισσότερο στις βραδινές εξόδους της. Η Αναστασία Κυριαζή εμπνεύστηκε από τη διαχρονική θηλυκότητα που συμβολίζει το κόκκινο φόρεμα, δημιουργώντας τη δική της εκδοχή, η οποία σίγουρα αξίζει μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Red passion Anakir

Red passion Anakir

Velvet power

Είναι διαχρονικό και ταυτόχρονα μοντέρνο. Αποπνέει πολυτέλεια και ταυτόχρονα coolness. Ο λόγος για το βελούδο, το ύφασμα που κατεξοχήν συμβολίζει την πολυτέλεια στο ντύσιμο. Αυτό σημαίνει πως ένα mini βελούδινο φόρεμα ή ένα lingerie dress από βελούδο και λεπτομέρειες από δαντέλα είναι τα φορέματα που θα σε αναδείξουν ως την πιο κομψή καλεσμένη σε κάθε επίσημο event.

Purple dress 2023 Anakir

Purple dress 2023 Anakir

The Resurrection dress – blue Anakir

The Resurrection dress – blue Anakir

Sprarkly skirt

Για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις με τις στιλιστικές επιλογές που πραγματοποιείς, προτείνουμε να δημιουργήσεις τα πιο κομψά glam looks με μία sequin φούστα. Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω mini φούστα με χρωματιστές παγιέτες από το ελληνικό brand anakir πρόκειται να είναι έρωτας με την πρώτη ματιά για κάθε fashion lover. Μπορείς να τη συνδυάσεις με tank tops και t-shirts, σατινέ πουκάμισα, bodystuits ή ακόμα και μπλούζες ζιβάγκο για looks που πρόκειται να μείνουν αξέχαστα.

Shine skirt Anakir

Shine skirt Anakir

Τα party dresses

Σε περίπτωση όμως που θέλεις να είσαι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, φορώντας ένα φόρεμα που πρόκειται να λαμβάνει κοπλιμέντα στη διάρκεια του party, αυτό το kimono dress με την υπογραφή της Αναστασίας Κυριαζή είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Άκρως εντυπωσιακό, το εν λόγω φόρεμα πρόκειται να είναι μία επένδυση στη γκαρνταρόμπα σου και είναι σίγουρο πως θα επανέρχεσαι σε αυτό κάθε φορά που επιθυμείς να δημιουργήσεις αλάνθαστα party looks.

Alessandra Anakir

Alessandra Anakir

Εναλλακτική επιλογή για εσένα που δεν θέλεις να φορέσεις φούστα ή φόρεμα

Εκτός από τις φούστες και τα φορέματα που συνήθως είναι οι πρώτες μας σκέψεις όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε κομψές εμφανίσεις για επίσημες περιστάσεις, υπάρχει μία κομψή επιλογή που πρόκειται να σε δικαιώσει. Ο λόγος για τα co-ords, όπως αυτή η μαύρη σατινέ μπλούζα σε συνδυασμό με επίσης μαύρη σατινέ ψηλόμεση παντελόνα από το brand anakir. Συνδυάζει φινέτσα και θηλυκότητα, πρακτικότητα και άνεση. Μπορείς να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα με τα απαραίτητα κοσμήματα και ένα ζευγάρι party shoes.

Black top Anakir

Black top Anakir

Black pants Anakir

Black pants Anakir

Party Look - Party Coat

Εκτός από την επιλογή των ρούχων βέβαια, ιδιαιτέρως σημαντική είναι και η επιλογή του πανωφοριού. Εμείς προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα statement κομμάτι όπως αυτό το jacket με glittery κρόσσια, το οποίο θα αναβαθμίσει κάθε σύνολο.

Sparkle coat Anakir

Sparkle coat Anakir

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή της Αναστασίας Κυριαζή στο www.anakir.gr

Social Media

Instagram: @anakir.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ