Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | Η επιλογή του outfit της είναι ιδανική εάν δεν θέλεις να φορέσεις κοστούμι

Η θηλυκή εναλλακτική επιλογή που διάλεξε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατη εμφάνιση της

Κατερίνα Παπουτσάκη | Η επιλογή του outfit της είναι ιδανική εάν δεν θέλεις να φορέσεις κοστούμι Instagram

Λίγα είναι τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία μπορούν να μας βγάλουν στιλιστικά ασπροπρόσωπες σε κάθε πιθανή περίσταση και να μας χαρίζουν ένα κομψό και ταυτόχρονα επίκαιρο σύνολο. Τα κοστούμια της συλλογής μας είναι ένα από τα co-ords που μπορούμε να τα εμπιστευτούμε σε κάθε μας εμφάνιση ενώ ανάλογα με την περίσταση και το στιλ μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο look που θα μας εκφράζει.

Το all time classic κοστούμι μπορούμε να το βρούμε τόσο σε διαφορετικές γραμμές όπως και χρώματα, χαρακτηριστικά τα οποία επίσης αντιστοιχούν τόσο στο στιλ μας όσο και στο τι μας ταιριάζει καλύτερα.

Ένα κοστούμι μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά styling combos, με το κάθε ένα από αυτά να μας χαρίζει ένα διαφορετικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα παρόλο που φοράμε το ίδιο co – ord. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με tops, bodies, bralettes, λεπτής ύφανσης πλεκτό, πουκάμισο όπως και T-shirt. Ανάλογα με το top όπως και με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσουμε πρόκειται να διαμορφώσουμε αντίστοιχα και το look μας.

Ακριβώς όλα εκείνα που μπορεί να μας προσφέρει ένα κοστούμι, όπως και με όλα εκείνα που μπορούμε να συνδυάσουμε ένα κοστούμι, μπορούμε να τα εφαρμόσουμε και σε ένα ταγιέρ. Το ταγιέρ είναι η feminine εκδοχή του κλασικού suit η οποία δεν στερείται της διαχρονικότητας, του στιλ και του δυναμισμού που αποπνέει ένα κοστούμι.

Ένα κομψό ταγιέρ επέλεξε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατη εμφάνιση της υπενθυμίζοντας μας την διαχρονική, θηλυκή και ενημερωμένη εναλλακτική επιλογή που μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε πολλές περιστάσεις. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξε να φορέσει ένα ταγιέρ που αποτελούταν από midi φούστα με άνοιγμα και oversized blazer σε καμηλό απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με λευκό tank top και nude pointy ψηλοτάκουνες γόβες.

Δες την εμφάνισή της


Πώς επέλεξαν να φορέσουν οι fashion experts ένα ταγιέρ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ