Follow us

5 κομψά και θηλυκά looks που είναι ιδανικά για το date night του Αγίου Βαλεντίνου

Πώς θα δημιουργήσεις ένα κομψό look για το date night με τον αγαπημένο σου.

looks Splash News / Ideal Image

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία ανάσα μακριά μας και ένας τρόπος για να τη γιορτάσεις είναι να διοργανώσετε μαζί με τον σύντροφό σου ένα date night. Εκτός από το μέρος που θα επισκεφτείτε και όλες τις άλλες λεπτομέρειες, χρειάζεται να αποφασίσεις και τι θα φορέσεις. Ο στόχος είναι να δημιουργήσεις ένα look που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και κομψότητα, θηλυκότητα και σαγήνη.

Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε κάποιες στιλιστικές συμβουλές, αλλά και πέντε looks που θα σε εμπνεύσουν.

1. Βασικό συστατικό για την επιτυχία μίας "date night" εμφάνισης είναι η αυτοπεποίθηση. Εάν θέλεις να νιώθεις κομψή και sexy, χρειάζεται να σου αρέσει το look σου και οι γραμμές των ρούχων να κολακεύει τη σιλουέτα σου. Το στοιχείο αυτό θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και να αποπνέεις σαγήνη.

2. Εξίσου σημαντικό είναι να αποφύγεις τις υπερβολές. Εάν φορέσεις ένα μίνι φόρεμα/φούστα, προτίμησε ένα πουκάμισο ή ένα τοπ, δημιουργώντας έτσι ισορροπία στην εμφάνιση σου. Ο στόχος είναι να αναδείξεις ένα σημείο του σώματος σου, δηλαδή εκείνο που σου αρέσει περισσότερο επάνω σου.

3. Μία έξυπνη συμβουλή επίσης είναι να αποφύγεις τις κλισέ επιλογές. Σίγουρα, ένα κόκκινο φόρεμα είναι μία κομψή, αλλά κάπως αναμενόμενη επιλογή για το ραντεβού με τον αγαπημένο σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική επιλογή. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα, ένα κοστούμι ή ένα overall που αναδεικνύει τη σιλουέτα σου είναι εξίσου chic επιλογές.

4. Ο ρόλος της άνεσης είναι επίσης σημαντικός. Άφησε στη ντουλάπα τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις έστω και λίγο άβολα εάν φας ή πιεις λίγο περισσότερο. Προτίμησε να φορέσεις γραμμές και υφάσματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα σου και δεν σε καταπιέζουν. Άλλωστε, δεν θα μπορείς να απολαύσεις το ραντεβού σου, εάν νιώθεις άβολα με τα ρούχα σου.

Πέντε looks που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ