Follow us

Η Εβελίνα Νικόλιζα με το φόρεμα από Zara που κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ και θα φοράς συνέχεια την άνοιξη

Η Εβελίνα Νικόλιζα υιοθέτησε την τάση που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες.

MissBloom TEAM
evelina_nikoliza Instagram @evelina_nikoliza

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashionistas που αγαπάς να διαβάζεις τις τάσεις της επόμενης σεζόν, αλλά και να τις υιοθετείς εγκαίρως υπάρχει ένα trend που αξίζει την προσοχή σου. Ο λόγος για την επιστροφή των animal prints στην επικαιρότητα της μόδας και πιο συγκεκριμένα του leopard μοτίβου, το οποίο πρόκειται να μας απασχολήσει αρκετά την περίοδο της άνοιξης. Ακριβώς αυτή την τάση υιοθέτησε πρόσφατα και η Εβελίνα Νικόλιζα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να φορέσει ένα εφαρμοστό φόρεμα σε leopard μοτίβο, το οποίο πρόκειται να βρεις στη Zara και μάλιστα με έκπτωση. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια επέλεξε να συνδυάσει το φόρεμά της με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες με τετράγωνο τακούνι που είναι ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να νιώθεις κομψή και άνετη στην καθημερινότητά σου.

Όσονα φορά στις τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, το leopard μοτίβο πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Nina Ricci, Celine, Dior και ROTATE. Παράλληλα, εκτός από τα trends της επόμενης σεζόν, το εν λόγω statement μοτίβο έφτασε στην επικαιρότητα με την βοήθεια μίας ακόμα τάσης. Ο λόγος για το "Mob wife" trend που πρωταγωνιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο TikTok. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

To look της Εβελίνας Νικόλιζα

evelina nikoliza

Get the item

Μίντι φόρεμα Zara
Μίντι φόρεμα Zara

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ