Follow us

Το 2024, αποχαιρετάμε την "ήσυχη πολυτέλεια" και υποδεχόμαστε το "Mob Wife" trend | Πώς θα το υιοθετήσεις

Το "Mob Wife" trend έχει γίνει viral στο TikTok.

mob wife Splash News / Ideal Image

Το 2023, δίχως αμφιβολία ήταν η χρονιά της ήσυχης πολυτέλειας. Ρούχα με minimal, διαχρονικό χαρακτήρα, tailored γραμμές και αξεσουάρ που αποπνέουν πολυτέλεια αναδείχθηκαν ως πρωταγωνιστές και το "clean girl aesthetic" ως η επικρατέστερη τάση. Το 2024 ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως αλλάζουν με το "Mob Wife" trend να πρωταγωνιστεί στη λίστα των τάσεων. Τρανή απόδειξη είναι το αντίστοιχο hashtag στο TikTok, στο οποίο πρόκειται να βρεις χιλιάδες βίντεο που αναλύουν τον εν λόγω όρο και παρουσιάζουν τρόπους για να υιοθετήσεις το trend.

Ποια είναι η "mob wife"

Η πρώτη φορά που εμφανίζεται το "Mob wife style" είναι στις δεκαετίες του '80 και του '90, όταν γυναίκες όπως οι Carmella Soprano και Lorraine Bracco, που ήταν σύντροφοι μαφιόζων θεωρούνταν ως αφανείς ήρωες των οικογενειών τους. Σύμφωνα με το μουσείο "The Mob" που βρίσκεται στο Λας Βέγκας, ήταν από τις πρώτες γυναίκες που χαρακτηρίστηκαν ως girl bosses αφού ήλεγχαν αρκετές από τις ομολογουμένως παράνομες δραστηριότητες της μαφίας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Daily Telegraph, ο ιταλός Gaetano Maruccia, πρώην διοικητής της αστυνομίας δηλώνει πως "οι εν λόγω γυναίκες είναι είτε χήρες είτε σύζυγοι ανθρώπων της μαφίας που βρίσκονται στη φυλακή. Κρατούσαν τα ηνία της επιχείρησης και δημιουργούσαν τη στρατηγική, πολλές φορές καλύτερα και από τους άνδρες τους".

Ποιο είναι το "mob wife style"

Σκέψου εντυπωσιακές αψεγάδιαστο μακιγιάζ, άκρως θηλυκά φορέματα, διάχυτο sexiness, αλλά και μία κομψότητα που δεν είναι καθόλου "ήσυχη", αλλά περισσότερο φανταχτερή. Εάν χρειαζόταν να ορίσουμε την capsule γκαρνταρόμπα της "mob wife" οι γούνες, οι μαύρες δερμάτινες μπότες, τα σούπερ mini φορέματα και φούστες, τα εντυπωσιακά μαύρα γυαλιά και τα ακόμα πιο εντυπωσιακά statement κοσμήματα -κυρίως σε χρυσό-, θα ήταν μερικά από τα κομμάτια που θα προσθέταμε στη λίστα με τα must have.

Το "Mob Wife" trend στο TikTok

@paigelorentzen Thank you @kayla trivieri for giving us the #mobwifesra ❤️✨🖤 Whats your favorite part about this aesthetic? #2024fashiontrends #mobwife #mobwifeera #fashiontrends #mobwifeaesthetic ♬ Surround Sound - JID

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ