Follow us

Αυτή είναι η ευρύχωρη τσάντα από τη Zara που θα κρατάς όλη την άνοιξη

Η τσάντα από τη Zara που ταιριάζει με κάθε ανοιξιάτικο σύνολο.

MissBloom TEAM
street style Splash News / Ideal Image

Από όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχουμε στη συλλογή μας οι γυναίκες, εκείνα που ξεχωρίζουμε λίγο περισσότερο είναι αυτά που χαρακτηρίζονται από στιλιστική ευελιξία. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι εκείνα που συνδυάζονται εύκολα με διάφορα looks, κάνοντας έτσι το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα διαδικασία. Εκτός από τα ρούχα, οι τσάντες είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των items. Από όλα τα κομμάτια που έχουμε στη συλλογή μας, πάντα χρειαζόμαστε μία τσάντα που ταιριάζει με κάθε σύνολο και χωρά όλα όσα χρειαζόμαστε στη διάρκεια της ημέρας. Μία τέτοια τσάντα ανακαλύψαμε και στη νέα συλλογή της Zara.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία δερμάτινη τσάντα-σάκο, που πρόκειται να βρεις σε δύο ουδέτερες αποχρώσεις, δηλαδή σε μαύρο και καφέ. Η τσάντα από τη Zara έχει χειρολαβή, αλλά και διπλό ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί χιαστί, ώστε να την κρατήσεις με όποιον τρόπο σε βολεύει περισσότερο. Ο σχεδιασμός της είναι minimal και πολύ κομψός, ενώ πρόκειται για μία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου που μπορείς να κάνεις τώρα, ωστόσο πρόκειται να ευχαριστηθείς για καιρό.

Διαβάστε Επίσης

Τα θετικά στοιχεία με την εν λόγω τσάντα είναι δύο. Αρχικά, ταιριάζει με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις. Με φορέματα και φούστες, με κοστούμια και ολόσωμες φόρμες, με τζιν ή υφασμάτινα παντελόνια, συνεπώς μπορείς να την κρατήσεις τόσο στο γραφείο όσο και σε πιο casual περιστάσεις. Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι πως είναι αρκετά ευρύχωρη ώστε να χωρά όλα όσα χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα σου χωρίς ωστόσο να είναι υπερβολικά μεγάλη.

Editor's picks

Τσάντα-σάκος Zara

Τσάντα-σάκος Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ