Follow us

5 φρέσκοι τρόποι για να φορέσεις το τζιν παντελόνι τώρα και την άνοιξη

Οι ανανεωμένοι τρόποι για να φορέσεις το τζιν παντελόνι.

tzin Splash News / Ideal Image

Εκατομμύρια λέξεις έχουν γραφτεί για να αποτυπώσουν την ιστορία του και για να αποκωδικοποιήσουν τη στιλιστική του αξία. Ο λόγος για το διαχρονικά αγαπημένο μας τζιν παντελόνι που όσα χρόνια κι αν αλλάξουν, όσες νέες τάσεις κι αν έρθουν, θα είναι πάντα η πρώτη σκέψη που κάνουμε όταν μας ρωτούν "Τι θα φορέσεις;”.

Όσο μεγάλη κι αν είναι η αγάπη μας για το τζιν παντελόνι, έρχονται κάποιες στιγμές που νιώθουμε πως έχουμε στερέψει από στιλιστική έμπνευση και πως δεν ξέρεις ποιον άλλο συνδυασμό να δημιουργήσεις. Σε περίπτωση λοιπόν που βιώνεις μία τέτοια κατάσταση, τα παρακάτω tips αλλά και τα looks που ξεχωρίσαμε θα σε βοηθήσουν να κάνεις refresh στο στιλ σου.

Διαβάστε Επίσης

1. Μία χρήσιμη συμβουλή που θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τη σχέση με τα τζιν σου είναι να δοκιμάσεις μία διαφορετική γραμμή ή απόχρωση από εκείνη που επέλεγες συνήθως. Ακόμα κι αν γνωρίζεις το στιλ παντελονιού που σου ταιριάζει, κάνε μία δοκιμή με παντελόνια σε γραμμές που δεν επιλέγεις συχνά ή που μέχρι πρότινος θεωρούσες απαγορευτικά και θα εκπλαγείς με το πόσο σου ταιριάζουν. Εκτός από τις γραμμές, το ίδιο ισχύει για τις διάφορες αποχρώσεις του τζιν.

2. Τα double denim σύνολα είναι επίσης ένας εξίσου έξυπνος τρόπος για να ανανεώσεις τα σύνολα σου με τζιν παντελόνι. Πουκάμισα, τζάκετ και tops από denim ύφασμα, στην ίδια ή και διαφορετική απόχρωση με τα τζιν σου θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς τα πιο cool σύνολα.

Διαβάστε Επίσης

3. Φέτος την άνοιξη, αξίζει σίγουρα να πειραματιστείς αρκετά και με παπούτσια. Οι Mary Janes, flat ή ψηλοτάκουνες, σε έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο είναι σίγουρα μία κομψή επιλογή. Το ίδιο ισχύει και για vintage sneakers που έχουν επανέρθει στην επικαιρότητα όπως τα Samba της Adidas.

Οι πιο chic τρόποι για να φορέσεις το τζιν παντελόνι

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ