Follow us

Πέντε ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με τζιν παντελόνι την άνοιξη

Ποια παπούτσια επιλέγουν οι fashionistas για την άνοιξη;

street style Pixel Formula

Τάσεις έρχονται και φεύγουν, ο κόσμος της μόδας αλλάζει συνεχώς, ωστόσο ακόμα και σήμερα υπάρχουν κάποια κομμάτια που καταφέρνουν να παραμείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τζιν παντελόνι, δηλαδή το κομμάτι ήρωας που καταφέρνει να συμβαδίζει με τα trends χωρίς να θεωρείται ποτέ ξεπερασμένο.

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην άνοιξη μάλιστα, τα τζιν γίνονται ολοένα και πιο χρήσιμα για όλες μας, αφού είναι ιδανικά για τη θερμοκρασία της εποχή. Εκτός από τις γραμμές των τζιν που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου, εξίσου ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα παπούτσια που μπορείς να επιλέξεις για τα ανοιξιάτικα σύνολα που θα δημιουργήσεις. Ευτυχώς, οι influencers της μόδας έχουν φροντίσει να μας προτείνουν διάφορους συνδυασμούς για κάθε περίσταση, casual ή formal.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, εάν αγαπάς την άνεση, ένα ζευγάρι sneakers είναι σίγουρα must have για την άνοιξη. Φέτος, οι fashionistas έχουν στρέψει την προσοχή τους σε διαχρονικά σχέδια όπως τα All Star της Converse αλλά τα sneakers της New Balance. Εναλλακτικά, για ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα, μπορείς να συνδυάσεις τα τζιν σου με flat μπαλαρίνες ή loafers.

Εξίσου, σύγχρονη και φρέσκια επιλογή είναι τα mules. Μπορείς να επιλέξεις ένα flat σχέδιο ή ακόμα και με τετράγωνο τακούνι ή kitten heels, τα οποία προσφέρουν σταθερότητα και άνεση. Για μία βραδινή έξοδο την περίοδο της άνοιξης, ο συνδυασμός τζιν παντελόνι και γόβες είναι δίχως αμφιβολία, ο αγαπημένος των fashionistas. Φέτος μάλιστα, σου προτείνουμε να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με γόβες σε έντονο χρώμα όπως το φούξια, το πράσινο ή το μοβ.

#1 Μπαλαρίνες

Loading...

#2 Loafers

Loading...

#3 Mules

Loading...

#4 Sneakers

Loading...

#5 Γόβες

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ