Follow us

Τα 3 jumpsuits από τη Mango που θα αντικαταστήσουν τα φορέματα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Οι ολόσωμες φόρμες που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τα 3 jumpsuits από τη Mango που θα αντικαταστήσουν τα φορέματα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς, εάν μας ρωτήσεις ποια είναι τα αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας θα απαντήσουμε πρωτίστως εκείνα τα οποία είναι διαχρονικά και η αγορά τους είναι κυριολεκτικά επένδυση και ύστερα εκείνα που μας έχουν κερδίσει λόγω της άνεσης, της πρακτικότητας αλλά και της ευκολίας τους είτε να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια είτε να αποτελούν εκείνα το βασικό staple του look μας. Τέτοια, ready-to-go κομμάτια, είναι πρώτα και καλύτερα τα φορέματα ενώ ακριβώς την επόμενη θέση διεκδικούν τα stylish jumpsuits.

Οι ολόσωμες φόρμες μπορούν να συνδυάσουν τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των φορεμάτων με πολύ έντονο το χαρακτηριστικό της άνεσης αλλά και του coolness. Η άνοιξη είναι μια από τις ιδανικότερες εποχές για να επιλέξεις ένα κομψό jumpsuit καθώς η θερμοκρασία σου επιτρέπει να το συνδυάσεις με τα αξεσουάρ που επιθυμείς χωρίς να σε απασχολήσει με ποιο πανωφόρι θα ολοκλήρωνες το outfit σου φορώντας απλά ένα blazer ή μία ζακέτα.

Κάτι ακόμα που μας αρέσει ιδιαίτερα στις ολόσωμες φόρμες είναι η δυνατότητα που μας δίνουν, ανάλογα από το ύφασμα τους, να τις φοράμε και το καλοκαίρι. Στη συλλογή παρακάτω σου προτείνουμε 3 jumpsuits από τη Mango που πρόκειται να φοράς στο repeat τους ανοιξιάτικους μήνες όπως και το καλοκαίρι.

Τα jumpsuits από τη Mango

Ολόσωμη φόρμα cargo φερμουάρ, Mango

Ολόσωμη φόρμα denim στράπλες, Mango

Φόρμα μακριά φιόγκος, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ