Follow us

5 + 1 midi φούστες από την Η&Μ για ενημερωμένα ανοιξιάτικα looks

Οι φούστες που θα φοράς non stop την άνοιξη

5 + 1 midi φούστες από την Η&Μ για ενημερωμένα ανοιξιάτικα looks Splash News / Ideal Images

Την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι, είναι ευκολότερο να συνδυάσουμε μία φούστα με επιτυχία και στιλιστική ασφάλεια καθώς αυτό το οποίο έχουμε κυρίως να επιλέξουμε είναι το κατάλληλο top και ένα ελαφρύ πανωφόρι. Cardigans, blazers, jackets, πουκάμισα όπως και tops είναι κάποιες από τις επιλογές μας.

Mini, midi και maxi μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσουμε θηλυκά outfits έχοντας ταυτόχρονα επιλογές σε διαφορετικές εντελώς μεταξύ τους φούστες. Μία midi φούστα όμως είναι μία ιδανική επιλογή για την άνοιξη καθώς μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά και girly looks με μεγαλύτερη ευκολία. Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με πουκάμισα, tops, πουλόβερ, cardigans και να δημιουργήσουμε ένα άνετο και θηλυκό look το οποίο θα ταιριάζει στο στιλ μας. Αναμφίβολα μία φούστα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα όποιο κι αν είναι το στιλ της ενώ μπορούμε να τη φορέσουμε από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες.

Όσο πλησιάζουμε περισσότερο ημερολογιακά στην άνοιξη, τόσο συχνότερα αναλογιζόμαστε ποια είναι τα κομμάτια τα οποία πρόκειται να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε κομψά και stylish σύνολα με στιλιστική ευκολία και οι φούστες είναι χωρίς αμφιβολία προτεραιότητα στη λίστα μας. Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε 5 midi φούστες από την Η&Μ τις οποίες θα μπορείς να φοράς καθημερινά και σε κάθε περίσταση. Φόρεσε μία midi φούστα στις day to night εμφανίσεις σου από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μία casual έξοδο σου.

Οι φούστες από την Η&Μ

Πλισέ φούστα, Η&Μ

Φούστα utility με ζώνη, Η&Μ

Σατέν φούστα, Η&Μ

Μακριά τζιν φούστα, Η&Μ

Κρουαζέ φούστα με δετή ζώνη, Η&Μ

Μεταξωτή φούστα, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ