Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

MissBloom TEAM
Κλέλια Karl Lagerfeld Courtesy of Karl Lagerfeld

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να ξεκινήσουμε να επιλέγουμε περισσότερο ανάλαφρα και αέρινα outfits. Οι εμφανίσεις μας γίνονται playful και ξεχωρίζουμε κομμάτια τα οποία μπορούν να ανανεώσουν την ανοιξιάτικη διάθεση μας τις ηλιόλουστες ημέρες αλλά και στις βραδινές μας εξόδους. Έντονα αλλά και παστέλ χρώματα όπως και ενδιαφέροντα prints είναι πρώτα στις προτιμήσεις μας για τα spring fashion items που επιλέγουμε για να ολοκληρώσουμε την ανοιξιάτικη συλλογή μας.

Ο οίκος Karl Lagerfeld παρουσιάσε την ready to wear συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 η οποία περιλαμβάνει μία πλούσια γκάμα παστέλ χρωμάτων. Η φρέσκια συλλογή έχει playful χαρακτήρα με αέρινα φορέματα και tops, matching sets με broderie anglaise δαντέλα και έντονα prints ιδανικά για τις ανοιξιάτικες ημέρες και τα καλοκαιρινά βράδια.

Η αναγνωρίσιμη και iconic ασπρόμαυρη παλέτα του οίκου του Karl Lagerfeld ενισχύεται με αγαπημένες ανοιξιάτικες παστέλ αποχρώσεις όπως το ανοιχτό ροζ, το cashmere μπλε και το φωτεινό κίτρινο. Η συλλογή, όπως ήταν αναμενόμενο, ακολουθεί τη minimal Karl Lagerfeld λογική και παρατηρούμε πως τα πατρόν παραμένουν λιτά ενώ έμφαση δίνεται στα ποιοτικά και ενδιαφέροντα υφάσματα γι'αυτό και οι δημιουργίες του οίκου είναι πρώτη στις προτιμήσεις των ενημερωμένων και stylish fashion it girls.

Η εποχή της άνοιξης είναι αυτή στην οποία προτιμάμε συχνότερα τα αέρινα φορέματα τα οποία μας χαρίζουν θηλυκότητα και ξεγνοιασιά. Τα φορέματα της συλλογής του Karl Lagerfeld έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε καθώς χαρακτηρίζονται από silk υφή, νέα μήκη και ασύμμετρα κοψίματα.

Τα total Karl Lagerfeld looks που δημιούργησε η Κλέλια Ανδριολάτου

Μία από τις πιο stylish Ελληνίδες celebrities, την Κλέλια Ανδριολάτου, ξεχώρισε ο οίκος Karl Lagerfeld για να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024. Η λαμπερή ηθοποιός μας προτείνει τέσσερα διαφορετικά σύνολα του οίκου που τη συνοδεύουν στην πόλη χαρίζοντας έναν παριζιάνικο άερα στη μέρα της προσφέροντας στην καμπάνια του οίκου ένα άρωμα από Ελλάδα.

Τα looks της Κλέλιας Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε δύο matching sets της συλλογής. Το πρώτο ήταν ένα total white look το οποίο αποτελούταν από ένα μακρυμάνικο off shoulder top σε loose γραμμή και με broderie anglaise δαντέλα η οποία του χάριζε μία ρομαντική ανοιξιάτικη πινελιά και ένα carefree summer mood. Το bottom μέρος του look της ήταν μία wide leg λευκή παντελόνα ενώ το αέρινο outfit της ολοκλήρωσε με την K/Circle SM tote bag σε ταμπά απόχρωση.

Κλέλια Ανδριολάτου | Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Get the look

Broderie anglaise off shoulder top Karl Lagerfeld, Vassilis Cuir

Broderie anglaise off shoulder top Karl Lagerfeld, Vassilis Cuir

Circle SM tote perforated Karl Lagerfeld, Simple Caracters

K/Circle SM tote bag Karl Lagerfeld, Simple Caracters

Ένα ακόμη matching set που επέλεξε η γνωστή ηθοποιός ήταν εκείνο το οποίο έχει ένα έντονο giraffe print σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Το εν λόγω matching set αποτελείται από ένα off shoulder top με balloon μανίκια midi μήκους ενώ το print έχει μαύρο φόντο και λευκό giraffe animal print. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η παντελόνα του twin set την οποία χαρακτηρίζει η αέρινη γραμμή της και η άνεση που προσφέρει η wide leg εφαρμογή της.

Κλέλια Karl Lagerfeld
Giraffe print off shoulder blouse Karl Lagerfeld, Vassilis Cuir

Giraffe print off shoulder blouse Karl Lagerfeld, Vassilis Cuir

Giraffe print linen pants Karl Lagerfeld, Vassilis Cuir

Giraffe print linen pants Karl Lagerfeld, Vassilis Cuir

Για ένα girly και ταυτόχρονα casual look για την πόλη, η πρωταγωνίστρια του Maestro επέλεξε ένα μακρυμάνικο jacket σε ροζ απόχρωση κατασκευασμένο από το σήμα κατατεθέν του οίκου, tweed ύφασμα. Το statement jacket της συνδύασε με wide leg denim παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη γαλάζια απόχρωση και λευκά sneakers. Το girly spring look της ολοκλήρωσε με ασορτί με το jacket της, tweed jockey hat, επίσης σε ροζ χρώμα.

Κλέλια Karl Lagerfeld

Get the look

Tweed jacket, Karl Lagerfeld

Tweed jacket, Karl Lagerfeld

Wide leg denim παντελόνι Karl Lagerfeld, Simple Caracters

Wide leg denim παντελόνι Karl Lagerfeld, Simple Caracters

Jockey hat, Karl Lagerfeld

Jockey hat, Karl Lagerfeld

Η Κλέλια Ανδριολάτου για τη βραδινή έξοδο της στην Αθήνα, επέλεξε ένα maxi two tone φόρεμα σε γαλάζιους τόνους όπου το αμάνικο top μέρος του ήταν από silk ύφασμα ξεχωρίζοντας από το bottom μέρος του φορέματος. Το νεραϊδένιο look της ολοκλήρωσε με μαύρα flatforms της νέας συλλογής Karl Lagerfeld και λευκή handbag με μαύρα τα γράμματα του logo του οίκου.

Κλέλια Karl Lagerfeld

Get the look

Maxi φόρεμα, Karl Lagerfeld

Midi φόρεμα Karl Lagerfeld, Imatio

Γυναικεία τσάντα Rhinestone hobo Karl Lagerfeld, Attica Department Store

Γυναικεία τσάντα Rhinestone hobo Karl Lagerfeld, Attica Department Store

photo & video credits: @kaplanidis
video edit: @rollingscoprio
location: @heteroclitoathens & @thefoundrysuitesathens

Bρες τη συλλογή στα simple-caracters.gr, vassiliscuir.com, imatio.gr , duomo.gr και στα Attica Department Stores.

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ