Follow us

5 must haves που πρέπει σίγουρα να έχεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Ποια κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα.

anoixiatiki ntoulapa Splash News / Ideal Image

Σίγουρα, θα έχεις διαβάσει πολλές φορές για τη σημασία που έχει να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με διαχρονικά κομμάτια. Αυτό που έχει ενδιαφέρον όμως είναι πως κάθε εποχή που διανύουμε έχει τη δική της capsule γκαρνταρόμπα, η οποία αποτελείται από διαφορετικά κομμάτια. Λίγο πριν υποδεχτούμε την άνοιξη και ως fashionistas που αγαπούν να καλωσορίζουν κάθε νέα εποχή, έχοντας στη συλλογή τους κάποια must have κομμάτια, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για shopping. Προτείνουμε μάλιστα να ξεκινήσεις, επενδύοντας σε κάποια απαραίτητα ρούχα και πανωφόρια που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ανοιξιάτικου ντυσίματος. Ποια είναι αυτά;

#1 Καμπαρντίνα

Διαχρονική, σύμβολο της κομψότητας και της φινέτσας, η καμπαρντίνα είναι ιδανικό πανωφόρι για την περίοδο της άνοιξης και τις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Ταιριάζει τόσο με παντελόνια όσο με φούστες και φορέματα, ενώ πρόκειται να την έχεις για πάντα στη συλλογή σου.

#2 Ριγέ πουκάμισο

Ένα εξίσου κλασικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι το ριγέ πουκάμισο. Μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν ή λευκό παντελόνι, με κοστούμια ή υφασμάτινα παντελόνια, με φούστες ή να κάνεις layering με φορέματα.

#3 Τζιν παντελόνι

Είναι η πιο safe επιλογή για το καθημερινό ντύσιμο. Κομψό και άνετο, cool και πρακτικό, το τζιν παντελόνι αξίζει σίγουρα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ανοιξιάτικης shopping list σου.

#4 Μαρινιέρα

Η μαρινιέρα είναι αφενός συνώνυμο του ανοιξιάτικου στιλ και αφετέρου ένα πρακτικό τοπ που μπορείς να φορέσεις με ποικίλους τρόπους, δημιουργώντας εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από φινέτσα.

#5 Μπεζ σακάκι

Η λίστα ολοκληρώνεται με ένα ακόμα πανωφόρι, το σακάκι και μάλιστα εκείνο που είναι σε μπεζ απόχρωση. Συνδυάζεται εύκολα με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις, ενώ έχει διαχρονική αξία.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ