Follow us

Τα χρώματα που επιλέγουν οι fashionistas την άνοιξη για εμφανίσεις που αποπνέουν πολυτέλεια

Τα χρώματα που θα χαρίσουν έναν τόνο πολυτέλειας στις εμφανίσεις σου

Τα χρώματα που επιλέγουν οι fashionistas την άνοιξη για εμφανίσεις που αποπνέουν πολυτέλεια Splash News / Ideal Images

Λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η κάθε καινούργια εποχή του χρόνου, γνωρίζουμε ήδη ποια είναι τα χρώματα τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν αλλά και ποια θα είναι τα δημοφιλέστερα της σεζόν. Τα χρώματα τα οποία πρόκειται να φορέσουμε περισσότερο την κάθε εποχή είναι εύκολο να τα αντιληφθούμε τόσο από τις προβλέψεις της Pantone, από τα catwalks και τις προτάσεις τους όπως και από τα street style looks των ενημερωμένων fashionistas. Και ενώ πλησιάζουμε την άνοιξη, υπάρχουν αρκετά hints που μας φανερώνουν ποια είναι τα χρώματα τα οποία πρόκειται να μας απασχολήσουν.

Τα χρώματα τα οποία παρατηρούμε να έχουν ξεχωρίσει οι ενημερωμένες fashion lovers για την Άνοιξη 2024 έχουν κοινή την αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέουν, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ένα high end outfit.

Παρακάτω θα βρεις τα έξι χρώματα που ξεχωρίσαμε από τα spring looks των fashion it girls έτσι ώστε να δημιουργήσεις μία spring capsule wardrobe.

Ώχρα

Τα fashion pieces στις αποχρώσεις του κίτρινου είναι συχνό να πρωταγωνιστούν τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως είναι λίγο δύσκολο να διαλέξουμε τον σωστό τόνο. Ένας όμως pal, βουτυρένιος τόνος του κίτρινου είναι η σωστή απόχρωση για να δημιουργήσουμε ένα quite luxury spring look.


Olive green

Το olive green ή αλλιώς λαδί είναι ένα διαχρονικά κομψό και πολυτελές χρώμα το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να το συνδυάσουμε με πολλά και διαφορετικά χρώματα της γκαρνταρόμπας μας χαρίζοντας μας φινέτσα και ένα απόλυτα ανοιξιάτικο outfit.


Εκρού

Η γκαρνταρόμπα μας δεν θα ήταν η ίδια εάν τους ανοιξιάτικους μήνες δεν εμπεριείχε κρεμ αποχρώσεις. Την άνοιξη ξεκινάμε να εντάσσουμε στα σύνολα μας εκρού και μπεζ τόνους έτσι ώστε αργά και σταδιακά να καταλήξουμε στο έντονο λευκό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.


Έντονο κόκκινο

Οι φωτεινές κόκκινες αποχρώσεις πρωταγωνίστησαν και στις χειμερινές εμφανίσεις των fashion it girls τη φετινή χρονιά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται να δούμε την απόλυτα θηλυκή αυτή απόχρωση να πρωταγωνιστεί και στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.


Γαλάζιο

Παρόλο που οι αποχρώσεις του μπλε προτιμώνται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η εποχή όπου μπορούμε περισσότερο να αναδειχτεί η φρεσκάδα και η φινέτσα που μπορούν να χαρίσουν είναι χωρίς αμφιβολία η άνοιξη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ