Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το skirt suit της από τη Zara που θέλουμε να εντάξουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας

Το κομψό ανοιξιάτικο two piece από τη Zara που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το skirt suit της από τη Zara που θέλουμε να εντάξουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας Instagram

Είναι λίγα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας στα οποία μπορούμε να βασιστούμε σε πολλές περιστάσεις όποιο κι αν είναι το dress code, και να είμαστε σίγουρες ότι θα μας προσφέρουν στιλιστική ασφάλεια, κομψότητα αλλά και στιλ. Τα κοστούμια της γκαρνταρόμπας μας είναι αναμφίβολα το two piece που μπορεί να παίξει τον hero item ρόλο, εξυπηρετώντας μας να πετύχουμε το στιλ που επιθυμούμε με ευκολία. Όσο πλησιάζουμε προς την εποχή της άνοιξης, όλο και αντιλαμβανόμαστε περισσότερο την επιθυμία να φορέσουμε τα πιο ανάλαφρα pieces της συλλογής μας, κάνοντας μας να αισθανθούμε το ανοιξιάτικο mood που επιθυμούμε.

Τα skirt suits είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που έχουμε για τους ανοιξιάτικους μήνες και μια ιδανική εναλλακτική πρόταση στο κλασικό κοστούμι. Τα skirt suits, ή αλλιώς ταγιέρ, μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στις εμφανίσεις μας όπως και ένα κοστούμι που αποτελείται από παντελόνι, ενώ οι πολλές και διαφορετικές γραμμές που μπορούμε να βρούμε στην αγορά μας δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε το skirt suit που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας, τον σωματότυπο μας όπως και την περίσταση στην οποία θα το διαλέξουμε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε ένα skirt suit από τη Zara το οποίο είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες stylish εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα skirt suit που αποτελούταν από mini λευκή φούστα και σταυρωτό μεσάτο blazer, και τα δύο σε λευκό χρώμα από τη νέα συλλογή της Zara.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το skirt suit της από τη Zara που θέλουμε να εντάξουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας
Σταυρωτό μεσάτο blazer, Zara

Mini φούστα σατινέ, Ζαρα
Mini φούστα σατινέ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ