Follow us

Η Ναταλία Γερμανού με λευκό σακάκι και φούστα από τη Zara | Οι μοβ statement μπότες που αναβάθμισαν το look

Η Ναταλία Γερμανού φόρεσε τη φούστα και το σακάκι από τη Zara που χρειάζεσαι στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

MissBloom TEAM
natalia_germanou Instagram @natalia_germanou

Από τη στιγμή που το ημερολόγιο δείξει πως η άνοιξη πλησιάζει, όλες οι fashionistas σπεύδουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της μόδας, αλλά και για τις νέες συλλογές των brands. Εκεί άλλωστε, πρόκειται να βρούμε τα πιο κομψά, αλλά και χρήσιμα κομμάτια για να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Ανάμεσα σε όλα τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη shopping list σου, η Ναταλία Γερμανού προτείνει ένα co-ord που θα κάνει το καθημερινό σου ντύσιμο πιο κομψό.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Καλύτερα δεν γίνεται" στον Alpha φόρεσε ένα skirt suit, δηλαδή ένα σακάκι σε συνδυασμό με μία λευκή mini φούστα, τα οποία μπορείς να βρεις στη νέα συλλογή της Zara. Η Ναταλία Γερμανού ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι knee length μπότες σε έντονη μοβ απόχρωση.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το σύνολό της είναι κυρίως το λευκό co-ord από τη Zara, αφού είναι ιδανική προσθήκη στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Αρχικά, τα σετ σε λευκή απόχρωση είναι μία πολύ κομψή επιλογή για διάφορες περιστάσεις. Μπορείς δηλαδή να φορέσεις ένα τέτοιο skirt suit από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο ή τις χαλαρές βόλτες στην πόλη, κάνοντας απλά διαφορετικό styling με κοσμήματα και αξεσουάρ. Μπορείς μάλιστα να πειραματιστείς αρκετά με συνδυασμούς, όπως έκανε και η Ναταλία Γερμανού με τις μοβ μπότες που επέλεξε να φορέσει. Επίσης, μία ευκολία που προσθέσει ένα λευκό co-ord είναι πως μπορείς να το φορέσεις τόσο ως σετ όσο και ξεχωριστά, δημιουργώντας περισσότερα σύνολα, ενώ προσθέτεις στη γκαρνταρόμπα σου λιγότερα κομμάτια. Win, win δηλαδή.

Το ίδιο skirt suit έχει φορέσει επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μπορείς να το δεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Το look της Ναταλίας Γερμανού

Get the Look

Σταυρωτό μεσάτο blazer, Zara
Σταυρωτό μεσάτο blazer, Zara

Θα το βρεις εδώ.

Mini φούστα σατινέ, Zara
Mini φούστα σατινέ, Zara

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ