Follow us

Ο διαφορετικός τρόπος που θα φορέσουμε το λευκό t-shirt φέτος την άνοιξη

Πώς προτείνουν να φορέσουμε το λευκό t-shirt, όλα τα it girls;

λευκό t-shirt splash news / ideal image

Η ομορφιά της μόδας είναι πως μας προσφέρει απεριόριστες επιλογές για πειραματισμό, που μας βοηθά να εξελίξουμε το στιλ μας και να εκφραστούμε μέσα από αυτό. Η ομορφιά της μόδας είναι επίσης πως ακόμα κι αν έχεις στη συλλογή σου κάποιο ρούχο που πιστεύεις πως το έχεις ήδη φορέσει με κάθε πιθανό συνδυασμό, πάντα θα παρουσιάζεται ένα νέο combo που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις. Ακόμα κι αν αυτό είναι το απλό, αλλά όχι απλοϊκό και διαχρονικό λευκό t-shirt.

Διαβάστε Επίσης

Το λευκό t-shirt είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το οποίο ανήκει σε μία πολύ ξεχωριστή κατηγορία ρούχων. Αυτό επειδή μπορείς να το φορέσεις σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και με διάφορους τρόπους. Φέτος όμως, τα it-girls της μόδας αποφάσισαν να μας προτείνουν έναν διαφορετικό τρόπο για να φορέσουμε το αγαπημένο μας λευκό t-shirt.

Πιο συγκεκριμένα, αγαπούν να το συνδυάζουν κάτω από πουλόβερ ή πλεκτές ζακέτες, με το λευκό t-shirt να φαίνεται ελάχιστα, δημιουργώντας όμως ένα πολύ ιδιαίτερο και cool αποτέλεσμα. Ο εν λόγω συνδυασμός είναι μία ακόμα απόδειξη πως το layering είναι ένα στιλιστικό trick που μπορεί να μεταμορφώσει αμέσως ένα σύνολο.

Πώς θα φορέσουμε το λευκό t-shirt

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ