Follow us

Χρειάζεσαι μία ανοιξιάτικη τσάντα που ταιριάζει με κάθε look; | Αυτό το σχέδιο από Mango είναι τέλειο

Η τσάντα που δεν θα αποχωριστείς φέτος την άνοιξη.

tsanta Splash News / Ideal Image

Σε μία προσπάθεια να δημιουργήσουμε τη shopping list μας με τα κομμάτια που θα χρειαστούμε την άνοιξη, οι πρώτες μας σκέψεις είναι το τζιν παντελόνι, μία μπεζ καμπαρντίνα, ένα floral φόρεμα, ένα εμπριμέ πουκάμισο, ένα ζευγάρι sneakers ή flat μπαλαρίνες, αλλά και μία τσάντα που συνδυάζεται με όλα τα παραπάνω. Ως bag lovers, η αγορά μίας νέας τσάντας είναι σημαντική για εμάς, αφού χρειαζόμαστε ένα σχέδιο που ταιριάζει με το στιλ μας και συνδυάζεται εύκολα με ποικίλους τρόπους. Μία τσάντα που δεν χρειάζεται να αλλάζουμε συνεχώς, αλλά που βολεύει να κρατάμε σε day to night εμφανίσεις. Ακριβώς μία τέτοια τσάντα βρήκαμε στη νέα συλλογή της Mango.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία δερμάτινη τσάντα ώμου σε μεσαίο μέγεθος και ανοιχτή καφέ απόχρωση, η οποία έχει γίνει viral στο Tiktok. Η απόχρωση της την καθιστά ιδανική για την περίοδο της άνοιξης, αφού συνδυάζεται εύκολα με κάθε απόχρωση ή μοτίβο, ενώ το μέγεθος είναι είναι κατάλληλο για την καθημερινότητα, αφού είναι αρκετά ευρύχωρη.

Διαβάστε Επίσης

Εξίσου χρήσιμο είναι να γνωρίζεις πως θα φροντίσεις τις τσάντες σου.

-1 Βασική προϋπόθεση για να διατηρήσεις τις τσάντες σου σε άριστη κατάσταση είναι να καθαρίζεις το εσωτερικό τους, σχεδόν καθημερινά. Ένα κραγιόν που δεν έκλεισε καλά, ένα αντισηπτικό που ξεχείλισε, μία κρέμα χεριών που χάλασε μπορούν να καταστρέψουν τόσο όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχεις μέσα στην τσάντα σου όσο και το εσωτερικό της. Προσπάθησε λοιπόν, μόλις επιστρέψεις στο σπίτι, να κάνεις μία σύντομη εκκαθάριση στο εσωτερικό της τσάντας σου, ώστε να ελέγξεις πως δεν έχει γίνει κάποιο "ατύχημα", αλλά και να πετάξεις ό,τι περιττό υπάρχει όπως για παράδειγμα κάποιες αποδείξεις. Αυτή η διαδικασία, όσο βαρετή κι αν σου φαίνεται, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη τσάντα σου σε καλή κατάσταση για πολύ καιρό ακόμα, ενώ δεν θα κουβαλάς περιττό βάρος στην καθημερινότητα σου.

-2 Εξίσου σημαντικό είναι ο τρόπος που αποθηκεύεις τις τσάντες σου. Εάν δεν θέλεις να παρατηρείς συνεχώς φθορές σε αυτές, θα πρέπει να τις περιποιηθείς λίγο ακόμα. Ο τρόπος που θα αποθηκεύσεις τις τσάντες σου εξαρτάται βέβαια από το υλικό τους, ωστόσο οι πάνινες τσάντες είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, αφού έτσι δεν θα σκονιστούν.

Η τσάντα που χρειάζεσαι για την άνοιξη

Get the Item

Τσάντα ώμου δερμάτινη όψη Mango
Τσάντα ώμου δερμάτινη όψη Mango

Θα τη βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ