Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο elegant color combo που μπορείς να δημιουργήσεις αυτή την εποχή

Το color combo που θέλουμε να αντιγράψουμε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο elegant color combo που μπορείς να δημιουργήσεις αυτή την εποχή Instagram

Τα χρώματα και οι αποχρώσεις που διαλέγουμε στα σύνολα μας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες οι οποίοι δεν αφορούν μόνο το στιλ μας και το προσωπικό μας γούστο, αλλά και τις τάσεις της μόδας όπως και την εκάστοτε εποχή που διανύουμε. Πέρα από τις αποχρώσεις οι οποίες είναι διαχρονικά δημοφιλείς την κάθε εποχή του χρόνου, υπάρχουν και αποχρώσεις τις οποίες προτείνει ο κόσμος της μόδας και εντάσσουμε αρμονικά στα outfits μας, όπως και αποχρώσεις οι οποίες όποια εποχή κι αν τις επιλέξουμε πρόκειται να μας χαρίσουν ένα διαχρονικό και φινετσάτο αποτέλεσμα. Στην τελευταία κατηγορία αποχρώσεων και χρωμάτων θα κατατάσσαμε χωρίς αμφιβολία τις γήινες και τις ουδέτερες αποχρώσεις ενώ από τα χρώματα που προτάθηκαν για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 ξεχώρισε το έντονο κόκκινο.

Όσο ακόμη διανύουμε τη μεταβατική περίοδο από τον χειμώνα προς την άνοιξη, μπορούμε με ευκολία να συνδυάσουμε διαχρονικές αποχρώσεις με pop of colors που ανήκουν στις hot τάσεις της σεζόν με αρμονία και φυσικά στιλ. Ένα απόλυτα φινετσάτο color combo το οποίο θέλουμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας αυτή την περίοδο είναι εκείνο το οποίο δημιούργησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε έξοδο της στο Λονδίνο όπου βρέθηκε για ολιγοήμερη εξόρμηση.

Συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να συνδυάσει το κλασικό και διαχρονικό navy blue χρώμα με το fiery red με έναν πολύ stylish και chic styling combo . Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι σε navy blue απόχρωση και να το συνδυάσει με ασορτί πουκάμισο δίνοντας την stylish πινελιά στο look της κρατώντας μία τσάντα σε έντονο κόκκινο χρώμα και ολοκληρώνοντας το outfit της με ψηλοτάκουνες pointy γόβες επίσης σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο elegant color combo που μπορείς να δημιουργήσεις αυτή την εποχή

Get the look

Πουκάμισο σατινέ τρουκ, Zara

Παντελόνι από σύμμεικτο λινό που στενεύει κάτω, H&M

Τσάντα δερμάτινη τρουκ, Mango

Stiletto pumps, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ