Follow us

70s vibes και glam | Όλες οι εμφανίσεις από το launch party της H&M για τη Studio SS24 συλλογή

Οι διάσημες Ελληνίδες που έδωσαν το παρών στο event της H&M.

H&M event NDP Photo Agency

Μοντέρνα και cool, με αναφορές στα 70s αλλά και με μία εσάνς θηλυκής κομψότητας, η νέα H&M Studio συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 παρουσιάστηκε χθες (04/03) σε ένα event που πραγματοποιήθηκε στο 10AM lofts. Η H&M Studio συλλογή είναι η πιο στοχευμένη συλλογή της H&M, που ξεκίνησε την κυκλοφορία της το 2013 και τη δημιουργία της υπογράφει μία ειδική ομάδα σχεδιασμού στο ατελιέ της H&M στη Στοκχόλμη.

Διαβάστε Επίσης

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, οι σιλουέτες των ρούχων που απαρτίζουν την H&M Studio συλλογή εμπνέονται από τη δεκαετία του 1970. Πρωταγωνιστές της Studio συλλογής είναι κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της, σε μία πιο σύγχρονη και αναβαθμισμένη εκδοχή. Μία δερμάτινη καμπαρντίνα σε ανοιχτό μπλε χρώμα, ένα blazer με τονισμένους ώμους, ένα τζιν παντελόνι σε loose γραμμή, co-ords σε nude απόχρωση και μικρά στρας. Όλα τους απευθύνονται σε γυναίκες που η άνεση είναι μία επιλογή που κάνουν καθημερινά όσονα φορά στο στιλ τους, ωστόσο αγαπούν να εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσα από το ντύσιμό τους. Η H&M φρόντισε ξανά να προσφέρει σε όλες μας ρούχα που μπορούμε να προσθέσουμε αυτή τη σεζόν στη συλλογή μας, ωστόσο η αξία τους είναι δίχως αμφιβολία διαχρονική.

Η fashion ομάδα του missbloom.gr έδωσε το παρών στο launch party της H&M για τη Studio SS24 συλλογή και παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο κομψές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι διάσημες Ελληνίδες. Εάν χρειαζόταν να κάνουμε μία λίστα με τις δικές μας best dressed, θα τοποθετούσαμε σίγουρα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το co-ord που ήταν διακοσμημένο με μικρά στρας, η Έβελυν Καζαντζόγλου με την all time classic μπεζ καμπαρντίνα, η Κλέλια Ανδριολάτου με maxi μαύρο φόρεμα με διαφάνειες, η Μαρία Ηλιάκη με pinstripe κοστούμι σε loose γραμμή, η Τάμτα με την iconic δερμάτινη καμπαρντίνα της H&M Studio συλλογής, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Δανάη Μιχαλάκη αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με κοστούμι στο πράσινο της μέντας και στραφταλιζέ bra top.

Δες εδώ όλες τις εμφανίσεις

Τόνια Σωτηροπούλου-Δανάη Μιχαλάκη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κλέλια Ανδριολάτου

Κατερίνα Ευαγγελινού

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Ελένη Τσολάκη

Τάμτα

Αναστασία Τσιλιμπίου

Τζένη Θεωνά

Μαρία Ηλιάκη

Dat Lilly

Ναταλία Σουίφτ

Έλενα Γαλύφα

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Όλγα Ντάλλα

Τάνια Μπρεάζου

Marseaux

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ