Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Τα denim κομμάτια που επέλεξε από τη Marks & Spencer είναι ιδανικά για την άνοιξη

Τα denim κομμάτια που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικά για spring looks

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Τα denim κομμάτια που επέλεξε από τη Marks & Spencer είναι ιδανικά για την άνοιξη Instagram

Είναι αρκετά τα κομμάτια που θεωρούνται "σήμα κατατεθέν" της εκάστοτε σεζόν, όπως συμβαίνει και με τα χρώματα. Την περίοδο της άνοιξης επιλέγουμε να δημιουργούμε mix & match σύνολα με fashion items της γκαρνταρόμπας μας τα οποία αποτελούνται από κομμάτια που μπορεί και να επιλέγαμε και κατά την εποχή του χειμώνα όπως και κάποια από την εποχή του καλοκαιριού. Τα denim pieces της συλλογής μας είναι εκείνα τα οποία προτιμάμε, ακόμα συχνότερα, κατά την ανοιξιάτικη περίοδο, επιλέγοντας κυρίως τις ανοιχτόχρωμες μπλε αποχρώσεις.

Τα εν λόγω denim κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα spring fashion combos που θέλουμε να δημιουργήσουμε τόσο λόγω του τζιν υφάσματος όσο και λόγω του ανοιχτόχρωμου τόνου τους, που συνδυάζεται με ευκολία με τα έντονα χρώματα όπως και με τα πολύχρωμα μοτίβα που συνήθως είναι πρωταγωνιστές των spring look μας.

Την στιλιστική δυνατότητα των denim fashion items ανέδειξε πρόσφατη εμφάνιση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου η οποία επέλεξε να φορέσει denim pieces από την ανοιξιάτικη συλλογή της Marks & Spencer. Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επέλεξε να φορέσει ένα mom fit denim παντελόνι το οποίο συνδύασε με λευκό T-shirt, καρό blazer και nude ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το 2ο look που δημοσίευσε η παρουσιάστρια είναι ένα denim on denim look το οποίο αποτελείται από denim παντελόνι καμπάνα, λευκό T-shirt και denim oversized πουκάμισο.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Τζιν πουκάμισο με γιακά σε χαλαρή γραμμή, Marks & Spencer

Τζιν Mom, Marks & Spencer

Τζιν πουκάμισο σε μακριά γραμμή, Marks & Spencer

Τζιν με φαρδιά μπατζάκια, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ