Follow us

Τα αμάνικα μπουφάν που θα φορέσεις στις casual ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τα πανωφόρια της άνοιξης που διαμορφώνουν απόλυτα το spring outfit μας

Τα αμάνικα μπουφάν που θα φορέσεις στις casual ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Κάτι το οποίο είναι κοινό σε όλες τις εποχές του χρόνου με εξαίρεση το καλοκαίρι, είναι η σημαντικότητα των πανωφοριών που επιλέγουμε στις εμφανίσεις μας τόσο για πρακτικούς λόγους όσο και για να τις χαρακτηρίσουν στιλιστικά ανάλογα με το γούστο και το στιλ μας. Την εποχή της άνοιξης έχουμε κατά νου κάποια συγκεκριμένα πανωφόρια όπως τις αγαπημένες καμπαρντίνες, denim jackets, suede jackets, blazers όπως και ελαφριά puffer μπουφάν.

Τα ανοιξιάτικα puffer που προτιμάμε αυτή την εποχή συνήθως έχουν μια ιδιαιτερότητα που τα κάνει να ξεχωρίζουν αλλά και να προτιμώνται κυρίως κατά την εποχή που διανύουμε, ο λόγος για τα αμάνικα μπουφάν. Τα αμάνικα puffer είναι ένα πολύ stylish αλλά και ταυτόχρονα πρακτικό πανωφόρι που μπορεί να μας χαρίσει τη ζεστασιά που χρειαζόμαστε στον κορμό μας αλλά και την ελευθερία κινήσεων και "δροσιά” που έχουμε ανάγκη στα χέρια και τους ώμους μας. Επίσης ένα αμάνικο puffer προσδίδει ένα cool casual look το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε τόσο με παντελόνια όπως τζιν και παντελόνες αλλά και με περισσότερα athletic items όπως φόρμες και κολάν ενώ ως top μέρος του συνόλου μας μπορούμε να επιλέξουμε τόσο ελαφριά μακρυμάνικα όπως και κοντομάνικα.

Και ενώ πλέον διανύουμε επίσημα την καρδιά της άνοιξης είναι σημαντικό στην γκαρνταρόμπα μας να έχουμε διαθέσιμες τις κατάλληλες επιλογές έτσι ώστε να δημιουργούμε με άνεση και ευκολία πετυχημένα ανοιξιάτικα outfits όπως πανωφόρια για κάθε περίσταση. Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις τα αμάνικα μπουφάν που θα σε εξυπηρετήσουν για να δημιουργήσεις casual stylish looks.

Τα αμάνικα μπουφάν που επιλέξαμε

Γιλέκο ίσιο water repellent, Mango

Αμάνικο μπουφάν borg με ψηλό γιακά και ανάγλυφο σχέδιο, Marks & Spencer

Αμάνικο μπουφάν Thermowarmth™ σε μακριά γραμμή, Marks & Spencer

Φουσκωτό αμάνικο μπουφάν, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ