Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το item που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες την άνοιξη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αναπόσπαστο κομμάτι του ανοιξιάτικου ντυσίματος.

MissBloom TEAM
nancyzabetoglou Instagram @nancyzabetoglou

Εκτός από τις fashion influencers, το στιλ των παρουσιαστριών λειτουργεί πολύ συχνά ως πηγή στιλιστικής έμπνευσης για να δημιουργήσουμε κομψές και προσεγμένες εμφανίσεις, όποια κι αν είναι η περίσταση. Ανάμεσα στις γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει με το προσωπικό στιλ τους είναι και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4" στην ΕΡΤ.

Διαβάστε Επίσης

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το αγαπημένο item των Γαλλίδων για την περίοδο της άνοιξης. Ο λόγος για τη μαρινιέρα, αλλά στην εκδοχή της ζακέτας. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φόρεσε μία ριγέ ζακέτα, την οποία συνδύασε με ένα ψηλόμεσο denim παντελόνι σε loose γραμμή.

Από την εν λόγω εμφάνισή της ξεχωρίσαμε κυρίως τη μαρινιέρα, η οποία ανήκει στη λίστα με τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η μαρινιέρα εμφανίστηκε το 1858 ως μέρος της επίσημης στολής του γαλλικού ναυτικού και αργότερα αναδείχθηκε ως μία από τις πιο iconic δημιουργίες της Gabrielle Chanel. Εκτός από την Coco όμως, το "enfant terrible” της μόδας, ο Jean Paul Gaultier έγινε ιδιαιτέρως γνωστός για τα πρωτότυπα σχέδια της μαρινιέρας που δημιούργησε στη διάρκεια της καριέρας του.

Διαβάστε Επίσης

Εάν θέλεις να ανανεώσεις το προσωπικό στιλ σου με ένα κομμάτι που χαρακτηρίζεται από διαχρονική κομψότητα, μία μαρινιέρα-ζακέτα είναι ιδανική προσθήκη. Οι Γαλλίδες fashionistas αγαπούν να τη συνδυάζουν τόσο με τζιν ή υφασμάτινα παντελόνια όσο και με φούστες.

Το look της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Get the Item

Ζακέτα ριγέ κουμπιά κόσμημα Mango

Λεπτή ζακέτα H&M

Ζακέτα με στρόγγυλη λαιμόκοψη Zara

Ζακέτα με κουμπιά Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ