Follow us

Η Δανάη Μπάρκα με το ρομαντικό και girly print που θα προτιμήσουμε στα ανοιξιάτικα πουκάμισα

Το print που επέλεξε η Δανάη Μπαρκα στο πουκάμισο της είναι εκείνο που θέλουμε για girly ανοιξιάτικες εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Η Δανάη Μπάρκα με το ρομαντικό και girly print που θα προτιμήσουμε στα ανοιξιάτικα πουκάμισα Instagram

Όταν αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το κατάλληλο σύνολο για οποιαδήποτε εμφάνιση μας, το μυαλό των περισσότερων από εμάς στρέφεται στα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, καθώς με αυτά είναι και ευκολότερο το να δημιουργήσουμε stylish και κομψούς συνδυασμούς. Τα pieces της συλλογής μας που συνήθως προτιμώνται είναι τα μονόχρωμα ενώ τα κομμάτια τα οποία έχουν patterns, προτιμώνται εξίσου, βάζοντας μας όμως σε περισσότερες σκέψεις σχετικά με το styling τους όπως και με το πόσο ταιριάζουν στην εκάστοτε περίσταση.

Ένα κλασικό, διαχρονικό και απόλυτα girly μοτίβο που πάρ' αυτά συνήθως μας προβληματίζει όσον αφορά το styling του είναι το πουά. Το preppy και ρομαντικό πουά παρά τον timeless χαρακτήρα του, χρειάζεται σκέψη για να ενταχθεί αρμονικά στα σύνολα μας όπως και για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα stylish αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται ότι επαναλαμβανόμαστε όποτε το φοράμε. Το κλασσικότερο πουά είναι εκείνο το οποίο έχει μαύρο φόντο και λευκές βούλες και λόγω του μαύρου χρώματος του, οι περισσότερες από εμάς το προτιμάμε το φθινόπωρο ή τον χειμώνα όμως το εν λόγω print μπορούμε να το φορέσουμε με ευκολία και την άνοιξη δημιουργώντας ένα ρομαντικό και girly look.

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε έναν κλασσικό συνδυασμό για να φορέσει το πουά πουκάμισο της εμπνέοντας μας για να το φορέσουμε κι εμείς φέτος την άνοιξη. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο πουκάμισο με βολάν και λευκό πουά pattern το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι.

Δες την εμφάνισή της

Πουά πουκάμισα to get the look

Πουά μπλούζα με κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη, Marks & Spencer

Πουκάμισο, Η&Μ

Πουά πουκάμισο με απαλή υφή, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ