Follow us

Τα bottoms που επιλέγουν οι fashionistas την άνοιξη και δεν είναι τζιν

Τι μπορείς να φορέσεις εάν θέλεις να αποχωριστείς το denim παντελόνι σου

Τα bottoms που επιλέγουν οι fashionistas την άνοιξη και δεν είναι τζιν Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες από εμάς θα ψηφίζαμε το τζιν παντελόνι μας ως ένα από τα πιο εύκολα και αγαπημένα bottoms που χρησιμοποιούμε στις everyday εμφανίσεις μας. Όσο όμως κι αν μας εξυπηρετούν και μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτά για κάθε πιθανό styling combo αλλά και περίσταση, έρχεται η εποχή, και συγκεκριμένα η άνοιξη, όπου οι επιλογές μας σε bottoms ποικίλουν κάνοντας τα easy και casual τζιν παντελόνια μας να φαίνονται λίγο βαρετά.

Η άνοιξη μας δίνει την επιλογή να διαλέξουμε ανάμεσα σε γκάμα υφασμάτων, χρωμάτων αλλά και διαφορετικών fashion items τα οποία θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το spring mood που επιθυμούμε αλλά και ένα κομψό και stylish look. Η ποικιλία από την οποία μπορούμε να διαλέξουμε είναι τόσο από τα trends της φετινής άνοιξης αλλά και από τα all time classic κομμάτια στα οποία μπορούμε πάντα να βασιστούμε.

Και επειδή οι αγαπημένες μας fashion lovers μας προσφέρουν πάντοτε την έμπνευση που χρειαζόμαστε ανάλογα με την εποχή που διανύουμε αλλά και αυτό που αναζητάμε, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο stylish looks με bottoms που δεν είναι τσιν παντελόνια για το fashion inspo που χρειάζεσαι.

Τα bottoms που επιλέγουν οι fashionistas

Leggings


Mini pleated φούστα

Maxi φούστα


Λινά παντελόνια


"Column" φούστα


Wide leg παντελόνες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ