Follow us

Βρήκαμε τις denim γόβες της Δούκισσας Νομικού και ταιριάζουν με κάθε ανοιξιάτικο outfit

Η Δούκισσα Νομικού με τις πιο πρακτικές γόβες της άνοιξης.

dutchesss_ Instagram @dutchesss_

Εάν χρειαστεί να επιλέξουμε το πιο πρακτικό ζευγάρι παπουτσιών που να μην είναι όμως flat, θα αναλογιστούμε τα εξής χαρακτηριστικά. Η απόχρωσή του να είναι τέτοια ώστε να συνδυάζεται εύκολα με ποικίλα looks. Το τακούνι του να μην είναι ούτε πολύ ψηλό ούτε πολύ χαμηλό, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σύγχρονο αλλά και άνετο. Το σχέδιο του παπουτσιού να χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα αλλά και σύγχρονη αισθητική. Φαίνεται δύσκολο σωστά; Η Δούκισσα Νομικού ωστόσο φόρεσε πρόσφατα ένα ζευγάρι γόβες που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα άκρως ανοιξιάτικο look, στο οποίο έχει συνδυάσει ένα λευκό cropped πουκάμισο με τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή. Το ζευγάρι παπουτσιών που επέλεξε όμως για να ολοκληρώσει το outfit της ήταν και εκείνο που μας ενθουσίασε. Ο λόγος για ένα ζευγάρι denim slingback γόβες από τη νέα συλλογή της Envie Shoes, που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου.

Οι denim γόβες είναι μία πολύ cool και σύγχρονη προσθήκη στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου για ποικίλους λόγους. Αρχικά, πρόκειται για ένα στιλ παπουτσιών που μπορείς να φορέσεις τόσο σε πρωινές όσο και βραδινές περιστάσεις. Είναι πολύ μοντέρνες ενώ πρόκειται να προσθέσουν 90s vibes στα looks σου. Τα αξεσουάρ από denim ύφασμα άλλωστε είναι must have για την άνοιξη.

Το ανοιξιάτικο look της Δούκισσας Νομικού

dutchesss_

Get the Item

Slingback γόβες Envie Shoes

Γόβες Envie Shoes

Denim γόβες Envie Shoes

Denim slingback γόβες Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ