Follow us

4 στιλιστικές συμβουλές για να καλωσορίσεις τον Απρίλιο με ξεχωριστό στιλ

Εύκολες στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στιλ σου.

aprilios splash news / ideal image

Για κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της, η αρχή μίας νέας εποχής, ενός νέου μήνα ή ακόμα και μίας νέας εβδομάδας αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να ανανεωμένο και αναβαθμισμένο στιλ. Καλωσορίζοντας λοιπόν τον Απρίλιο και με τη θερμοκρασία να είναι ανεβασμένη αρκετά, μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο κομψά ανοιξιάτικα σύνολα τόσο με νέα κομμάτια όσο και με τα items που έχεις ήδη στη συλλογή σου. Εκτός από το shopping και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου ωστόσο, υπάρχουν επίσης κάποια έξυπνες στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

-1 Ακόμα κι αν αγαπάς το διαχρονικό στιλ ή απλώς αισθάνεσαι πιο διστακτική με τον στιλιστικό πειραματισμό, προτείνουμε να προσθέσεις μικρές χρωματικές πινελιές στο ντύσιμό σου. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσεις να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν και ένα απλό λευκό t-shirt, μπορείς να κάνεις το look σου πιο ενδιαφέρον, κρατώντας μία τσάντα σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο. Το αποτέλεσμα θα είναι αμέσως πιο εντυπωσιακό και σύγχρονο.

-2 Σε περίπτωση όμως που έχεις αποφασίσει να πειραματιστείς, τα animal prints είναι εκεί για εσένα. Μία έξυπνη προσθήκη είναι ένα τζάκετ σε αυτά τα δυναμικά μοτίβα. συνδύασε το με pastel αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό.

-3 Εκτός από τις τσάντες και τα υπόλοιπα αξεσουάρ, τα παπούτσια είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να κάνεις ένα σύνολο πιο ενδιαφέρον. Φέτος την άνοιξη, οι πιο ενημερωμένες fashionistas δεν αποχωρίζονται τα mesh shoes.

Εάν αναζητάς λοιπόν το ιδανικό ζευγάρι flat παπούτσια για την άνοιξη, που να είναι κομψά και άνετα, να αναβαθμίζουν κάθε outfit και να σε κάνουν να νιώθεις ως η πιο ενημερωμένη fashionista, ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες με διαφάνεια ή εφέ που μοιάζει με δίχτυ είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Όσον αφορά στο styling, δεν χρειάζεται να σε απασχολήσει ιδιαίτερα, αφού συνδυάζονται εύκολα όπως όλες οι μπαλαρίνες είτε με παντελόνια είτε με φούστες και φορέματα.

-4 Η λίστα με τις εύκολες και πρακτικές συμβουλές μόδας που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμό σου φέτος τον Απρίλιο ολοκληρώνεται με ένα διαχρονικό tip. Ο λόγος για τα μαντήλια, το πολυχρηστικό αξεσουάρ που πρόκειται να αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση. Όσο απλό κι αν είναι το σύνολό σου, ένα εμπριμέ μαντήλι γύρω από τον λαιμό σου, στα μαλλιά σου, στο χερούλι της τσάντας ή στον καρπό σου ως βραχιόλι πρόκειται να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ