Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο girly floral φόρεμα από τη Μango για την άνοιξη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το απαραίτητο φόρεμα της άνοιξης.

MissBloom TEAM
stam_tsimtsili instagram @stam_tsimtsili

Φέρνοντας στο μυαλό μας το ανοιξιάτικο στιλ, ένα από τα κομμάτια που θα σκεφτούμε αμέσως είναι σίγουρα το floral φόρεμα. Πλέον, τα λουλουδάτα μοτίβα έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον τίτλο του κλασικού, ενώ ένα floral φόρεμα θεωρείται διαχρονικό και άκρως απαραίτητο για τη συλλογή μας. Σε περίπτωση λοιπόν που επιθυμείς και εσύ να καλωσορίσεις την άνοιξη με ένα νέο λουλουδάτο φόρεμα, η επιλογή που έκανε πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ενδιαφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των fashion lovers με το προσωπικό στιλ της, και όχι άδικα. Συχνά, μέσα από τα looks που δημιουργεί στην καθημερινότητά της, τα οποία μάλιστα συχνά δημοσιεύει σε φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, μας προσφέρει αρκετή έμπνευση.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο girly λουλουδάτο φόρεμα από τη νέα συλλογή της Mango. Πρόκειται για ένα mini φόρεμα με σούρες, το floral μοτίβο του οποίου είναι στις αποχρώσεις του μοβ και του ροζ. Όσον αφορά στο styling, και πιο συγκεκριμένα στα παπούτσια, μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με flat όπως οι Mary Janes, οι μπαλαρίνες ή ακόμα και τα sneakers όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως οι γόβες και τα πέδιλα. Σε κάθε περίπτωση, ένα floral φόρεμα όπως αυτό που φόρεσε η παρουσιάστρια πρόκειται να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε διάφορες ανοιξιάτικες περιστάσεις.

Το ανοιξιάτικο look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Get the Look

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο girly floral φόρεμα από τη Μango για την άνοιξη
Φόρεμα κοντό στρίφωμα σούρα Mango

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ