Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ανοιξιάτικη φούστα από την Η&Μ ιδανική για stylish looks

Η φούστα που θα σου χαρίσει κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πιο ανοιξιάτικη φούστα από την Η&Μ ιδανική για elegant looks Instagram

Πέρα από τα αγαπημένα μας denim κομμάτια, τα trench coat αλλά και τα αέρινα και ανάλαφρα φορέματα, οι φούστες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανοιξιάτικες, αλλά και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας, καθώς όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο περισσότερο αναζητάμε τα fashion items που θα μας χαρίσουν ευελιξία κινήσεων, στιλ αλλά και θηλυκότητα, και οι φούστες έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Μπορούμε να επιλέξουμε να εντάξουμε μία ανοιξιάτικη φούστα στα σύνολα της καθημερινότητας μας, επιλέγοντας να τη συνδυάσουμε με διαφορετικό styling combo σε κάθε μας εμφάνιση.

Την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι, είναι ευκολότερο να συνδυάσουμε μία φούστα με επιτυχία και στιλιστική ασφάλεια καθώς αυτό το οποίο έχουμε κυρίως να επιλέξουμε είναι το κατάλληλο top και ένα ελαφρύ πανωφόρι. Cardigans, blazers, jackets, πουκάμισα όπως και tops είναι κάποιες από τις επιλογές μας. Mini, midi και maxi φούστες μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσουμε θηλυκά σύνολα. Μία midi φούστα όμως είναι μία ιδανική επιλογή για την άνοιξη έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά και girly outfits με μεγαλύτερη ευκολία.

Και ενώ οι επιλογές μας σε γραμμές, χρώματα και υφάσματα είναι ποικίλες, κάποιες από τις φούστες που πρόκειται να διαλέξουμε μας προσφέρουν πέρα από ένα spring look και το διαχρονικό και elegant στοιχείο που αναζητάμε σε κάθε εποχή. Η δαντέλα και κυρίως σε λευκό χρώμα είναι μία από τις πιο elegant επιλογές μας ενώ εάν επιλέξουμε μία φούστα σε λευκή δαντέλα, ένα πετυχημένο ανοιξιάτικο look είναι εγγυημένο.

Αυτό το spring item επέλεξε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνισή της επιλέγοντας να φορέσει μία φούστα από την ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει μία midi φούστα από δαντέλα με cut out στο μπροστινό μέρος της, από την Η&Μ, την οποία συνδύασε με ασορτί αμάνικο top και nude πέδιλα.

Fashion tip *

Πέρα από μία δαντελένια φούστα, για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις μία φούστα με τρυπητό κέντημα ή με τρυπητή πλέξη.

Δες την εμφάνισή της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ανοιξιάτικη φούστα από την Η&Μ ιδανική για stylish looks

Get the look

Δαντελένια φούστα σε γραμμή Α, H&M

Σατέν φούστα με τρυπητό κέντημα, H&M

Φούστα με τρυπητή πλέξη, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ