Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συνδύασε μία midi εμπριμέ φούστα με τον πιο κομψό και αλάνθαστο τρόπο

Το ανοιξιάτικο styling combo που θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση

Νάνσυ Ζαμπέτογλου @nancyzabetoglou

Κάποια από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα έχουμε απόλυτα ταυτισμένα στο μυαλό μας με συγκεκριμένες εποχές όπου και τότε είναι που τα επιλέγουμε και δημιουργούμε με αυτά διάφορα styling combos ανάλογα με την περίσταση στην οποία πρόκειται να δώσουμε το παρών. Το floral pattern όπως και το εμπριμέ είναι απόλυτα ταυτισμένο με την άνοιξη και αυτό τόσο επειδή μας χαρίζει την ανεβασμένη και ανάλαφρη διάθεση που αναζητάμε όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά και λόγω του λουλουδάτου μοτίβου που μας υπενθυμίζει πως η εποχή των ανθισμένων λουλουδιών είναι εδώ και είμαστε κι εμείς μέρος της.

Ανάμεσα σε πολλά fashion items που μπορούμε να επιλέξουμε με floral μοτίβο όπως φορέματα, πουκάμισα αλλά και blazers, οι φούστες είναι εκείνες οι οποίες μπορούν τόσο να μας διευκολύνουν στο ανοιξιάτικο look που θέλουμε να δημιουργήσουμε αλλά και να μας προσφέρουν περισσότερες επιλογές ως προς το styling όπως και τις περιστάσεις στις οποίες μπορούν να μας εξυπηρετήσουν.

Με το πιο κομψό και αλάνθαστο styling combo επέλεξε να φορέσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μία εμπριμέ φούστα επιβεβαιώνοντας πως ένα elegant look με μία εμπριμέ φούστα είναι ιδανικό για κάθε ανοιξιάτικη περίσταση. Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επέλεξε να φορέσει μία midi εμπριμέ φούστα μαύρου χρώματος με μοτίβο σε καφέ και λευκές αποχρώσεις, την οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα μεταλιζέ χρυσά πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Λευκό πουκάμισο, Zara

Midi φλοράλ πλισέ φούστα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ