Follow us

Beauty Stars by Madame Figaro | Η Ζενεβιέβ φόρεσε ένα σατέν φόρεμα με τον πιο stylish τρόπο για την περίσταση

Το stylish matching combo της Ζενεβιέβ Μαζαρί στα Beauty Stars by Madame Figaro.

'Beauty Stars by Madame Figaro' | Η Ζενεβιέβ φόρεσε ένα σατέν φόρεμα με τον πιο stylish τρόπο για αυτή την εποχή NDP

Το απόγευμα της Δευτέρας 1η Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά βραβεία ομορφιάς του Madame Figaro, "Beauty Stars by Madame Figaro”. Στο εντυπωσιακό party στο Έναστρον έδωσαν το παρών ξεχωριστοί καλεσμένοι από τον χώρο της ομορφιάς, της showbiz, της μόδας και των media. Όσοι παρευρέθηκαν στα βραβεία ομορφιάς παρακολούθησαν τη τελετή βράβευσης και στη συνέχεια απόλαυσαν τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά ο οποίος εντυπωσίασε στην σκηνή.

Διαβάστε Επίσης

Αναμφίβολα μας εντυπωσίασαν και οι stylish και elevated εμφανίσεις των γυναικών που αγαπούν τη μόδα που έδωσαν το παρών στα "Beauty Stars by Madame Figaro” με πολλά από τα looks που είδαμε να μας εμπνέουν για chic και stylish ανοιξιάτικα outfits. Ένα από τα looks που ξεχωρίσαμε ήταν εκείνο της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία σε κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει την καλή σχέση που έχει με τη μόδα αλλά και το καλαίσθητο προσωπικό της στιλ.

Διαβάστε Επίσης

Στα βραβεία "Beauty Stars by Madame Figaro”, η Ζενεβιέβ επέλεξε να φορέσει ένα maxi σατέν φόρεμα με V λαιμόκοψη, σε κόκκινη απόχρωση. Το maxi satin dress της συνδύασε με έναν απόλυτα stylish τρόπο, ιδανικό για ανοιξιάτικες βραδινές εμφανίσεις όπου επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα θηλυκό, ενημερωμένο και ταυτόχρονα casual chic look. Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί συνδύασε το φόρεμα της με ένα μαύρο leather jacket και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα mini hand bag σε μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

"Beauty Stars by Madame Figaro" | Η Ζενεβιέβ φόρεσε ένα σατέν φόρεμα με τον πιο stylish τρόπο για αυτή την εποχή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ