Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το αξεσουάρ από τη Zara που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου

Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο χρήσιμο αξεσουάρ.

chrismpo Instagram @chrismpo

Υπάρχουν κάποια ρούχα, αλλά και αξεσουάρ που ο ρόλος τους ή η στιλιστική τους αξία γίνεται αμέσως κατανοητή. Ένα εμπριμέ πουκάμισο, ένα κομψό φόρεμα, μία statement τσάντα, ένα τζιν παντελόνι που κολακεύει τέλεια τη σιλουέτα σου, μία μπεζ καμπαρντίνα που θεωρείται διαχρονική. Υπάρχουν ωστόσο και κάποια items που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της, και που φορώντας τα μπορείς να αναβαθμίσεις κάθε look. Ένα από αυτά φόρεσε πρόσφατα και η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη ζώνη, ένα από τα πιο χρήσιμα και πολύτιμα αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Εκτός από τον χρηστικό της ρόλο, δηλαδή για να φέρουμε στα μέτρα μας ένα ρούχο, η ζώνη είναι εξίσου χρήσιμη για να κάνει ένα look πιο όμορφο, πιο προσεγμένο. Στην προκειμένη περίπτωση, η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, συνδυάζοντας ένα λευκό tank top με επίσης λευκό cargo παντελόνι και λευκά sneakers. Ολοκλήρωσε το casual look της με ένα καπέλο, γυαλιά ηλίου, καφέ δερμάτινη τσάντα και επίσης καφέ δερμάτινη ζώνη από τη νέα συλλογή της Zara.

Οι ζώνες είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των fashion experts, αφού εκτός από τον διακοσμητικό χαρακτήρα της, έχει και χρηστικό ρόλο, αφού σε βοηθά να φέρεις στα μέτρα του ένα ρούχο. Εκτός τις fashion experts όμως, τις ζώνες αγαπούν ιδιαίτερα και κάποιες από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου. Για παράδειγμα, η Kendall Jenner, η Rosie Huntington-Whiteley και η Dakota Johnson δεν αποχωρίζονται τη Gucci ζώνη τους με το γνωστό logo, η Michelle Pfeiffer έχει δείξει την προτίμηση της στις ζώνες του Valentino Garavani, ενώ η Katie Holmes και η Sienna Miller έχουν μία αδυναμία στις Isabel Marant ζώνες.

Το ανοιξιάτικο look της Χριστίνας Μπόμπα

chrismpo

Get the Item

Δερμάτινη ζώνη Zara

Λεπτή δερμάτινη ζώνη Zara

Ζώνη με φθαρμένη όψη Zara

Δερμάτινη ζώνη με γαζιά Zara

Δερμάτινη ζώνη Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ