Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Το κλασικό total Zara look της είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις

To elegant look της Μπέττυς Μαγγίρα που μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε πολλές περιστάσεις

Μπέττυ Μαγγίρα | Το κλασικό total Zara look της είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις Instagram

Όσες τάσεις κι αν προταθούν αλλά και όσες κι αν περάσουν από την γκαρνταρόμπα μας ανάλογα με την εποχή που διανύουμε, τα all time classic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας θα είναι εκείνα που πάντοτε θα μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους για ένα κομψό, stylish και ενημερωμένο look. Αναμφίβολα η κάθε εποχή περιλαμβάνει τα δικά της key items τα οποία είναι τα πρώτα στα οποία θα στραφούμε όποτε το dress code το απαιτεί ή όποτε επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα look με στιλιστική ασφάλεια και ευκολία.

Κάποια κομμάτια όμως μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σχεδόν σε όλες τις εποχές του χρόνου, φορώντας τα με διαφορετικό styling. Ένα κοστούμι ή τα pieces που το αποτελούν είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα fashion items της γκαρνταρόμπας μας στα οποία μπορούμε να δώσουμε "ψήφο εμπιστοσύνης” σε πολλές περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Την άνοιξη μπορούμε να φορέσουμε ένα κοστούμι, ένα blazer, ένα γιλέκο ή ένα παντελόνι κοστουμιού με διαφορετικά matching combos δημιουργώντας έτσι διαφορετικά outfits.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη εμφάνιση της συνδύασε δύο κομμάτια από το αγαπημένο κοστούμι δημιουργώντας ένα black & white σύνολο. Το total look της Μπέττυς Μαγγίρα από τη Zara αποτελούταν από ένα κλασικό γιλέκο σε μαύρο χρώμα το οποίο συνδύασε με επιτυχία με ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και λευκό χρώμα. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα μαύρου χρώματος.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Κοντό γιλέκο σε κλασικό σχέδιο, Zara

Παντελόνι σμόκιν, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ