Follow us

Οι κομψές καμπαρντίνες που θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη - και δεν είναι μπεζ

Το must πανωφόρι της σεζόν σε κομψές αποχρώσεις που δεν είναι μπεζ

Οι καμπαρντίνες που δεν θα αποχωριστείς στις πασχαλινές σου εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Την εποχή της άνοιξης, χρειαζόμαστε πανωφόρια τα οποία θα είναι ελαφρύτερα από αυτά που προτιμάμε τον χειμώνα, όπως και το styling, τα υφάσματα και οι αποχρώσεις που προτιμάμε σε αυτά είναι διαφορετικές. Denim jackets, blazers, λεπτής ύφανσης cardigans ή ζακέτες, αμάνικες και μακρυμάνικες καμπαρντίνες όπως και biker jackets είναι μέσα στις επιλογές μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε κομψά και stylish ανοιξιάτικα looks.

Η καμπαρντίνα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ενημερωμένης γκαρνταρόμπας που μας προσφέρει άνεση αλλά και κομψότητα στις day to night εμφανίσεις μας. Είναι το πανωφόρι που μπορούμε να επιλέξουμε είτε θελήσουμε να κρατήσουμε ήπιους τόνους στο σύνολο μας συνδυάζοντας neutral και γήινες αποχρώσεις είτε μπορούμε να φορέσουμε μια καμπαρντίνα σε ουδέτερο χρώμα για να ισορροπήσει ένα color blast που μπορεί να έχουμε επιλέξει για το outfit μας.

Μία καμπαρντίνα μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά τόσο με ένα casual sport look δίνοντας του ένα chic στοιχείο, όσο και με περισσότερο θηλυκά ή formal items της συλλογής μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να φορέσουμε μία καμπαρντίνα με φόρμες, παντελόνια, κολάν, φορέματα, φούστες κ.α αλλάζοντας κάθε φορά το ύφος του look μας ακόμη και εάν το πανωφόρι μας παραμένει το ίδιο. Η πιο κλασική εκδοχή της καμπαρντίνας που συναντάμε είναι αδιαμφισβήτητα το trench coat με μία μπεζ ή camel απόχρωση. Λόγω της δημοφιλίας της καμπαρντίνας όπως και της ευελιξίας της σε κάθε ανοιξιάτικο σύνολο βρίσκουμε στα ράφια των fashion brands κι άλλες εκδοχές της οι οποίες συμβαδίζουν με τις εκάστοτε τάσεις της μόδας. Πέρα από το ότι μπορούμε να επιλέξουμε δηλαδή μία καμπαρντίνα σε leather ή denim ύφασμα, η ποικιλία επιλογών που μας προσφέρεται αφορά και τα χρώματα τα οποία μπορούμε να διαλέξουμε.

Μπλε σκούρο, μαύρο, χακί, γκρι, λαδί κ.α είναι κάποιες από τις πιο chic εναλλακτικές που μπορούμε να επιλέξουμε για να αντικαταστήσουμε την κλασική μπεζ καμπαρντίνα σε ένα look μας.

Παρακάτω διαλέξαμε πέντε καμπαρντίνες στις αποχρώσεις που προαναφέραμε για να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου

Σερζέ καμπαρντίνα, H&M

Καπαρντίνα μπλε με ζώνη, Marks & Spencer

Μεσαίο oversized trench, Stradivarius

Κρουαζέ καμπαρντίνα με ζώνη, Zara

Καμπαρντίνα με ζώνη, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ