Follow us

Αυτό είναι το ζευγάρι παπούτσια που χρειάζεσαι για πολυτελή ανοιξιάτικα looks

Το ζευγάρι παπούτσια που θα αναβαθμίσει τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Αυτό είναι το ζευγάρι παπούτσια που χρειάζεσαι για πολυτελή ανοιξιάτικα looks Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες από εμάς είμαστε πολυάσχολες και η καθημερινότητα μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία λέξη: busy. Κι ενώ οι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις μας κινούνται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, προσπαθούμε να βρούμε easy fashion hacks έτσι ώστε να καταφέρνουμε να ντυνόμαστε, χωρίς πολλή σκέψη, με chic και ταυτόχρονα updated τρόπους για την εκάστοτε εποχή που διανύουμε. Για να πετύχουμε ένα εγγυημένα πετυχημένο σύνολο, σημαντικό είναι να έχουμε επενδύσει στα key items που χρειαζόμαστε στη συλλογή μας όπου με ευκολία θα μας χαρίσουν ένα chic και expensive – looking αποτέλεσμα. Ένας από τους πιο safe και αλάνθαστους τρόπους για να το πετύχουμε αυτό είναι με το "σωστό” ζευγάρι παπούτσια και συγκεκριμένα για την εποχή που διανύουμε, με ένα ζευγάρι μαύρα slingback heels.

Η δυνατότητα που έχουν να μεταμορφώσουν οποιοδήποτε outfit τα εν λόγω παπούτσια δεν είναι "κάτι καινούργιο” για τον κόσμο της μόδας, καθώς τα διαχρονικά slingback heels θεωρούνται κλασικά και timeless on fashion. Ένα ζευγάρι μαύρα slingback heels με ένα λευκό T-shirt και ένα denim παντελόνι είναι ένα απόλυτο "quiet luxury look” χωρίς πολλή προσπάθεια και με μεγάλη επιτυχία.

Παρακάτω σου προτείνουμε τέσσερα διαφορετικά looks με ένα ζευγάρι slingback heels μαύρου χρώματος και denim παντελόνι, ιδανικά για την εποχή της άνοιξης.

Τα looks που ξεχωρίσαμε με μαύρα slingback heels

Denim wide leg σκουρόχρωμο παντελόνι + λευκό T-shirt + καμπαρντίνα


Denim παντελόνι + T- shirt + blazer


Denim παντελόνι σε γκρι χρώμα + λευκό πουκάμισο + καμπαρντίνα


Denim / tailored παντελόνι + statement λευκό πουκάμισο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ