Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το total look της με ένα από τα color trends της άνοιξης

Το stylish look της Αθηνάς Οικονομάκου με ένα από τα color trends της σεζόν

Αθηνά Οικονομάκου | Το total look της με ένα από τα color trends της άνοιξης Instagram

Λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η κάθε καινούργια εποχή του χρόνου, γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι αποχρώσεις οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν αλλά και ποιες θα είναι οι δημοφιλέστερες της σεζόν. Τα χρώματα τα οποία πρόκειται να φορέσουμε περισσότερο την κάθε εποχή είναι εύκολο να τα αντιληφθούμε τόσο από τις προβλέψεις της Pantone, από τα catwalks και τις προτάσεις τους όπως και από τα street style looks των ενημερωμένων fashionistas.

Οι αποχρώσεις που επιλέγουμε ανάλογα με την κάθε περίσταση μπορούν να είναι τα color trends της σεζόν ή οι τόνοι που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας και κάθε απόχρωση μαλλιών. Οι φετινές αποχρώσεις – τάση για την Άνοιξη 2024 διαθέτουν και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, διευκολύνοντας μας με αυτό τον τρόπο να τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας και να αισθανθούμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας καινούργια.

Διαβάστε Επίσης

Παρόλο που τα έντονα χρώματα είναι εκείνα που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο την εποχή της άνοιξης, οι pastel αποχρώσεις που προτείνονται φέτος, έρχονται να χαρίσουν μία ρομαντική πινελιά στα looks μας. Pistacchio, sky blue, latte και butter yellow είναι οι επικρατέστερες pastel αποχρώσεις όπου θεωρούνται επίκαιρες για την εποχή που διανύουμε.

Ένα stylish και κομψό look το οποίο κινούταν στους τόνους του -color trend- sky blue επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει μία wide leg παντελόνα σε sky blue απόχρωση την οποία συνδύασε με πουκάμισο σε έντονη γαλάζια απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ζώνη σε ταμπά χρώμα και pointy ψηλοτάκουνα.

Δες την εμφάνισή της

Οικονομάκου

Get the look

Πουκάμισο από σύμμεικτο λινό σε φαρδιά γραμμή, H&M

Φαρδύ παντελόνι με πιέτες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ