Follow us

Η Oysho παρουσιάζει τις νέες της κολεξιόν γκολφ, τένις και μαγιό

Οι νέες κολεξιόν γκολφ, τένις και μαγιό της Oysho

MissBloom TEAM
Oysho Courtesy of Oysho

Η αθλητική ομάδα της Oysho συναντιέται στο The Club για να παίξει γκολφ και τένις, αλλά και να απολαύσει την πισίνα μετά από τα ματς.

Η Oysho παρουσιάζει τις νέες της κολεξιόν γκολφ, τένις και μαγιό

Στο The Club, ο ελεύθερος χρόνος είναι τόσο σημαντικός όσο και τα σπορ. Γι' αυτό, η Oysho δημιούργησε μια κολεξιόν που δεν επικεντρώνεται μόνο στην άθληση, αλλά και στις υπαίθριες δραστηριότητες.

Oysho

Η νέα κολεξιόν γκολφ ξεχωρίζει χάρη στα πόλο, τις φούστες και τα παντελόνια της, φτιαγμένα από αναπνεύσιμο ύφασμα υψηλής ανθεκτικότητας. Στις νέες αφίξεις έχουμε μια τεχνική φούστα με ενσωματωμένο hot pant και golf tee loop, ένα στήριγμα για την μπάλα στο πρώτο χτύπημα κάθε τρύπας.

Oysho

Τα παντελόνια, τόσο τα μακριά όσο και τα σορτς, διαθέτουν μια τσέπη για το γάντι του γκολφ.

Oysho

Για τους αγώνες τένις, στην κολεξιόν περιλαμβάνονται φούστες και φορέματα συμπίεσης που διαθέτουν μια επίπεδη εσωτερική τσέπη. Για όσες προτιμούν να παίζουν με κολάν, προτείνεται η κολεξιόν Comfortlux, από ένα ύφασμα που προσφέρει μέγιστη άνεση και ανθεκτικότητα.

Oysho

Σε χρωματικό επίπεδο επιλέχθηκαν ουδέτεροι τόνοι που συνδυάζονται με μαύρες και μπλε μαρέν αποχρώσεις. Για το τένις προστέθηκε και το πράσινο κυπαρισσί, μια πολύ χαρακτηριστική απόχρωση αυτού του σπορ.

Oysho

Η κολεξιόν των μαγιό, εμπνευσμένη ξεκάθαρα από τα σπορ, ξεχωρίζει χάρη στα νέα πατρόν ολόσωμων μαγιό από ύφασμα πικέ, ένα best seller της μάρκας. Τα σχέδια έχουν λεπτομέρειες από λάστιχο, piping και color block.

Oysho

Oysho

Δες το βίντεο της καμπάνιας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ