Follow us

Τι θα φορέσεις το Πάσχα σύμφωνα με τις Ελληνίδες celebrities

Ένα άκρως ανοιξιάτικο lookbook με εμφανίσεις που έχουν κάνει οι Ελληνίδες celebrities.

MissBloom TEAM
ellinides celebrities Instagram

Ένας από τους λόγους που οι fashion lovers έχουμε αδυναμία στην τέχνη του styling είναι επειδή όποια κι αν είναι η περίσταση, πάντα θα μπορούμε να βρούμε έξυπνους τρόπους για να ντυθούμε κομψά. Το dress code που μας απασχολεί αυτές τις ημέρες είναι πως θα δημιουργήσουμε προσεγμένες εμφανίσεις στις πασχαλινές εξόδους μας. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε πέντε στιλιστικές συμβουλές αλλά και κάποια looks που έχουν δημιουργήσει οι Ελληνίδες celebrities αυτή την περίοδο.

Πέντε στιλιστικές συμβουλές για τις Πασχαλινές εμφανίσεις σου

-1 Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που προτείνουν τα double denim σύνολα ως ένα στιλιστικό combo που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη, η περίοδος του Πάσχα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να το κάνεις. Συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν με ένα πουκάμισο ή τζάκετ στο ίδιο υλικό και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με αξεσουάρ όπως ένα εμπριμέ μαντήλι. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως ανοιξιάτικο και πολύ φρέσκο.

-2 Μπορεί κάποτε το κοστούμι να ήταν ο ορισμός του formal ντυσίματος, ωστόσο πλέον πρωταγωνιστεί στο street style. Φέτος το Πάσχα, επέλεξε ένα κοστούμι σε loose γραμμή και σε μία ιδιαίτερη απόχρωση όπως το πράσινο mint, συνδύασε το με λευκό t-shirt και sneakers. Κάπως έτσι, θα έχεις δημιουργήσει μία casual εμφάνιση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

-3 Η επιλογή των παπουτσιών είναι εξίσου σημαντική όσον αφορά στο casual ντύσιμο. Χρειάζεται να φορέσεις κάτι άνετο και πρακτικό. Μία από τις επιλογές που κάνουν συχνά οι fashion experts είναι οι flat μπαλαρίνες, που ανήκουν και στα shoe trends της σεζόν.

-4 Σίγουρα, το τζιν παντελόνι είναι αναντικατάστατο. Ωστόσο, ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις refresh στο στιλ σου, προτείνουμε να επενδύσεις σε μία λευκή denim φούστα. Συνδυάζεται εύκολα με κάθε απόχρωση και μοτίβο, συνεπώς πρόκειται να τη φορέσεις χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling.

-5 Μία ακόμα εναλλακτική επιλογή για το τζιν παντελόνι είναι το denim βερμούδα σορτς. Σαφώς, έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το τζιν, ενώ αποτελεί μία επιλογή που δεν είναι τόσο αναμενόμενη. Μπορείς βέβαια να τη φορέσεις τόσο στη διάρκεια της άνοιξης όσο και του καλοκαιριού.

Αθηνά Οικονομάκου

Γαία Μερκούρη

Βίκυ Καγιά

Έβελυν Καζαντζόγλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπέττυ Μαγγίρα

Ελένη Μενεγάκη

Τζένη Θεωνά

Ελένη Βουλγαράκη

Κατερίνα Ευαγγελινού

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ