Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Ο casual ανοιξιάτικος τρόπος που συνδύασε μία maxi φούστα

Το σύνολο της είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Μπορεί τα παντελόνια να είναι η go to επιλογή μας τις περισσότερες ημέρες, η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε στο μυαλό μας, και στην γκαρνταρόμπα μας, σύνολα με φούστες έτσι ώστε κάποιες ημέρες και σε συγκεκριμένες περιστάσεις να μπορούμε να δημιουργούμε θηλυκά looks που ταυτόχρονα θα αρμόζουν στο στιλ μας, στην περίσταση όπως και στην εποχή.

Mini, midi και maxi μήκη μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσουμε θηλυκά σύνολα. Μία maxi φούστα όμως, είναι μία ιδανική επιλογή για την άνοιξη έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε elegant και girly outfits με μεγαλύτερη ευκολία. Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με πουκάμισα, tops, cardigans και να δημιουργήσουμε ένα άνετο και αέρινο look το οποίο θα ταιριάζει στο στιλ μας και σε κάθε περίσταση. Η άνοιξη μας δίνει την επιλογή να διαλέξουμε ανάμεσα σε γκάμα υφασμάτων, χρωμάτων αλλά και διαφορετικών fashion items τα οποία θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το spring mood που επιθυμούμε αλλά και ένα κομψό και stylish look με μία maxi φούστα.

Ένα casual chic look με μία maxi φούστα δημιούργησε η Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη εμφάνισή της το οποίο μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε διάφορες περιστάσεις και είναι εύκολο να υιοθετήσουμε. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει μία maxi φούστα σε μπεζ απόχρωση την οποία συνδύασε με λευκό oversized T-shirt με στάμπα.

Το combo maxi φούστα + Τ- shirt μπορείς να ολοκληρώσεις με ένα ζευγάρι flat παπούτσια όπως sneakers, ballet flats, loafers ή εσπαντρίγιες για ένα άκρως ανοιξιάτικο look.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Κοντομάνικο T-Shirt σε χαλαρή γραμμή, Marks & Spencer

Πλισέ σιφόν φούστα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ