Follow us

To statement color combo της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θέλουμε να αντιγράψουμε φέτος την άνοιξη

Το σύνολο της είναι μία απόλυτα κομψή και ενημερωμένη επιλογή

To statement color combo της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θέλουμε να αντιγράψουμε φέτος την άνοιξη NDP

Ακόμη και πριν το ξεκίνημα της κάθε νέας σεζόν, είμαστε ήδη ενημερωμένες για τις τάσεις οι οποίες πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν όπως και για τα color trends που πρόκειται να φορέσουμε. Κι ενώ για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023 -2024 το κόκκινο χρώμα ήταν αυτό που βρέθηκε στο προσκήνιο και στις εμφανίσεις κάθε ενημερωμένης fashionista, για τη σεζόν της άνοιξης του 2024, οι ήπιες και pastel αποχρώσεις των χρωμάτων της χρωματικής παλέτας είναι αυτές που προτείνονται ως color trends της σεζόν, χωρίς όμως να αποχωριζόμαστε το fiery red το οποίο όχι μόνο είναι μία πολύ κομψή και ταυτόχρονα statement επιλογή για να εντάξουμε στα σύνολα μας, αλλά και μία απόλυτα ανοιξιάτικη.

Με το κόκκινο χρώμα μπορούμε να δημιουργήσουμε εξίσου minimal όπως και statement looks ανάλογα με το πώς θα επιλέξουμε να το συνδυάσουμε και να υιοθετήσουμε την τάση. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα fashion item σε έντονο κόκκινο χρώμα για να εντάξουμε διακριτικά το trend στα looks μας είτε να δημιουργήσουμε ένα total red look για μία bold εμφάνιση. Το κόκκινο θεωρείται μία "ώριμη” και δυναμική εξέλιξη του dopamine dressing όπου έντονα χρώματα ήταν οι πρωταγωνιστές της γκαρνταρόμπας μας στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας το 2023, χαρίζοντας ένα color splash στα σύνολα μας και στη διάθεση μας.

Ένα απόλυτα φινετσάτο και ανοιξιάτικο color combo το οποίο θέλουμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας αυτή την περίοδο είναι εκείνο το οποίο δημιούργησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα μακρυμάνικο cardigan σε fiery red απόχρωση το οποίο συνδύασε κομψά με μία midi satin φούστα σε λευκό χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα slingbacks σε fiery red απόχρωση και τσάντα φάκελο επίσης σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

To statement color combo της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θέλουμε να αντιγράψουμε φέτος την άνοιξη

Πώς να εντάξεις το κόκκινο χρώμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ