Follow us

Η Τατιάνα Μπλάτνικ φόρεσε το πιο κλασικό κοστούμι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Η κομψή εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ είναι η επιτομή του minimal

Η Τατιάνα Μπλάτνικ φόρεσε το πιο κλασικό κοστούμι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας Papadakis Press

Στις γυναίκες αρέσει να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους fashion items τα οποία θα τις διευκολύνουν στην καθημερινή επιλογή του outfit τους και δεν θα χρειαστούν πολλή σκέψη ή χρόνο για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη και stylish εμφάνιση. Αναμφίβολα τα φορέματα και τα jumpsuits είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ξέγνοιαστο και στιλιστικά εύκολο ανοιξιάτικο look, ταυτόχρονα όμως επιθυμούμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας κομμάτια τα οποία είτε θα coordinated και θα μας διευκολύνουν εξίσου με τα one pieces, όπως ένα κοστούμι.

Τα αγαπημένα, και πάντα επίκαιρα, κοστούμια, είναι ιδανικά για κάθε πιθανή περίσταση, κάθε εποχή, ενώ ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα όποιο και εάν είναι το στιλ της κι αυτό λόγω της κλασικής τους γραμμής όπως και λόγω του timeless χαρακτήρα τους. Στην αγορά μπορείς να βρεις γκάμα επιλογών για να διαλέξεις ανάλογα με το τι ταιριάζει στο γούστο σου καθώς μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα όπως και με διαφορετικές γραμμές στο blazer όπως και στο παντελόνι, από κομμάτια σε στενή γραμμή έως κομμάτια σε loose γραμμή για ένα πιο άνετο look.

Διαβάστε Επίσης

Εάν προτιμάς το minimal styling στις εμφανίσεις σου, τότε ένα κοστούμι σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις είναι οι ιδανικές επιλογές για εσένα, ενώ εάν λάβουμε υπόψιν μας το ότι διανύουμε την ανοιξιάτικη περίοδο, τότε αναμφίβολα ένα κοστούμι σε λευκό χρώμα είναι μία από τις κομψότερες και πιο διαχρονικές επιλογές. Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε σε εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στις 13/4, να φορέσει σε πρωινή έξοδο της, ένα λευκό κοστούμι. Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι με wide leg παντελόνα και σταυρωτό blazer. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκό top και pointy ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Μπλάτνικ

Μπλάτνικ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ