Follow us

Βαρέθηκες τα denim παντελόνια; Αυτά είναι τα εναλλακτικά bottoms που μπορείς να φορέσεις την άνοιξη

Τα bottoms που θα ανανεώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Βαρέθηκες τα denim παντελόνια; Αυτά είναι τα εναλλακτικά bottoms που μπορείς να φορέσεις την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Σε όλες μας μοιάζει δύσκολο να "γυρίσουμε την πλάτη” στα αγαπημένα denim παντελόνια μας, και ιδιαίτερα την εποχή της άνοιξης όπου οι συνδυασμοί που μπορούμε να δημιουργήσουμε με ένα denim παντελόνι είναι πολλοί αλλά και ενδιαφέροντες. Ακριβώς λόγω των πολλών επιλογών για διαφορετικά σύνολα που μας προσφέρει το τζιν παντελόνι μας, κάποια στιγμή μπορεί να συνειδητοποιήσουμε πως το φοράμε σε rotation και να αισθανθούμε πως το έχουμε βαρεθεί. Ακριβώς όμως επειδή διανύουμε την περίοδο της άνοιξης, οι επιλογές μας είναι αρκετές αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες.

Οι επιλογές που έχουμε για τα bottoms των outfit μας μπορούν να συνδυαστούν με την ίδια ευκολία με τα tops που επιλέγαμε για να συνδυάσουμε τα τζιν παντελόνια μας. Tank tops, crop tops, πουκάμισα, blazers, cardigans αλλά και T-shirts είναι κάποιες από τις επιλογές ανάμεσα στις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε για να συνδυάσουμε με στιλ το bottom που θα διαλέξουμε. Αέρινα υφάσματα και γραμμές μας χαρίζουν ποικιλία επιλογών για κάθε περίσταση και κάθε dress code.

Τα bottoms που μπορείς να επιλέξεις

Maxi φούστα


Tailored παντελόνια


Column φούστα


Wide leg παντελόνα


Λινά παντελόνια


Leggings

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ