Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Φόρεσε την ανοιξιάτικη εκδοχή του κοστουμιού που ήταν trend τον χειμώνα που διανύσαμε

Το all time classic look που επέλεξε η Χριστίνα Κοντοβά

Χριστίνα Κοντοβά | Φόρεσε την ανοιξιάτικη εκδοχή του κοστουμιού που ήταν trend τον χειμώνα που διανύσαμε Instagram

Η quiet luxury τάση έκανε ηχηρή την παρουσία της καθώς ήταν η επικρατέστερη τάση για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 και όλα δείχνουν πως είναι μια τάση που ακόμα και εάν δεν συνεχίζει να μας απασχολεί ως trend σίγουρα μας έχει βοηθήσει να εξοπλίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια κλειδιά τα οποία θα μπορούμε να φοράμε ανεξάρτητα από τις εκάστοτε τάσεις της σεζόν όπως και άλλες εποχές.

Σίγουρα, ένα κοστούμι είναι μία πολύ καλή επιλογή σε όποιο χρώμα και εάν το διαλέξουμε, ειδικότερα όμως, οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το timeless και elegant αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Και ενώ τα κοστούμια διανύουν μία peak φάση στον κόσμο της μόδας, πέρα από τις κλασικές αποχρώσεις, ένα συγκεκριμένο pattern είναι αυτό που είδαμε να ξεχωρίζει το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ο λόγος για το pinstripe suit.

Το pinstripe suit είναι ένα πολύ κλασικό κοστούμι το οποίο χαρίζει σε εμφανίσεις αντρών και γυναικών στιλ και φινέτσα εδώ και πολλές δεκαετίες. Το κοστούμι με τις χαρακτηριστικές κάθετες λεπτές ρίγες είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα και fashionable κοστούμια που μπορείς να επιλέξεις. Το pinstripe κοστούμι είναι από από τα πιο ενημερωμένα και επίκαιρα patterns που μπορείς να διαλέξεις για το κοστούμι σου ενώ λόγω της δημοφιλίας του κυκλοφορεί στην αγορά σε διάφορες εκδοχές τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε και την άνοιξη. Το έχουμε βρει σε άλλα χρώματα, πέρα από το κλασικό μαύρο με οριζόντιες λεπτές ρίγες σε γκρι απόχρωση, όπως και σε εκρού όπως και μπορντό, δύο επιλογές που μπορούμε να φορέσουμε με ευκολία τους ανοιξιάτικους μήνες.

Η Χριστίνα Κοντοβά σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε μία ανοιξιάτικη εκδοχή του κλασικού κοστουμιού η οποία μπορεί να μας χαρίσει με ευκολία ένα κομψό spring look. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να φορέσει ένα εκρού κοστούμι με διακριτικό pinstripe pattern το οποίο συνδύασε με λευκό top με δαντέλα στο μπούστο.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Κρουαζέ κιμονό με ρίγες και τσέπη, Massimo Dutti

Παντελόνι κουστουμιού με ρίγες σε αντίθεση, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ