Follow us

Το εμπριμέ midi φόρεμα από τη Zara που θα λατρέψει η κάθε minimal lover

Το φόρεμα που είναι επένδυση για την summer capsule wardrobe σου

Το εμπριμέ midi φόρεμα από τη Zara που θα λατρέψει η κάθε minimal lover Splash News / Ideal Images

Τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι εκείνα τα οποία μας χαρίζουν δυνατότητα ευελιξίας στα looks μας αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργούμε effortless chic outfits. Τα "απλά” και minimal fashion pieces που προτιμάμε μας προσφέρουν "αλάνθαστα” σύνολα τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε σε κάθε πιθανή περίσταση.

Όσες γυναίκες είναι λάτρεις του μινιμαλισμού και του "less is more”, μπορεί στις περισσότερες εμφανίσεις τους να προτιμούν τα σύνολα τους να αποτελούνται από κομμάτια που είναι σε απλές, κλασικές γραμμές όπως και σε ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις. Η δυνατότητα που μας προσφέρει μία time capsule wardrobe η οποία απαρτίζεται από minimal όπως και διαχρονικά κομμάτια, είναι το ότι τα περισσότερα fashion items συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Αυτό μας εξυπηρετεί τόσο στο ότι μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς με ποιότητα, όπως και στο ότι μπορούμε εύκολα να αναβαθμίσουμε ή να αλλάξουμε εντελώς ένα σύνολο μας με ένα statement item.

Οι λάτρεις του minimal styling επενδύουν σε timeless κομμάτια τα οποία δεν επηρεάζονται από τις τάσεις της μόδας, διατηρώντας την κομψότητα τους αναλλοίωτη όσα trends κι αν "περάσουν". Αυτός είναι και ο λόγος που τα χρώματα και τα patterns που επιλέγουν οι minimal lovers είναι προσεκτικά επιλεγμένα και πάντοτε αντανακλούν τον διαχρονικό και chic χαρακτήρα που έχουν υιοθετήσει στο look τους. Κι ενώ τα φορέματα σε χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το χακί, το navy blue, το γκρι κ.α, μπορεί να είναι από τις πρώτες επιλογές μίας γυναίκας με minimal στιλ, υπάρχουν κάποια fashion items με patterns που διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το midi printed φόρεμα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Zara, συγκεκριμένα το φόρεμα με ντεκολτέ σε ίσια γραμμή και φαρδιές τιράντες από τη Zara είναι μαύρου χρώματος με λευκά statement λουλούδια, φιόγκο στην πλάτη και τρέσες στα τελειώματα. Το black & white φόρεμα είναι ιδανικό για γυναίκες με κάθε είδους στιλ που θέλουν να δημιουργήσουν μία κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση.

Το φόρεμα από τη Zara

Το εμπριμέ midi φόρεμα από τη Zara που θα λατρέψει η κάθε minimal lover

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ