Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το φόρεμά της είναι στην απόχρωση που θα σε κολακεύσει είτε είσαι μαυρισμένη είτε όχι

Το κομψό φόρεμα της που μπορούμε να φορέσουμε σε όλες της φάσεις του καλοκαιριού

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το φόρεμα της είναι στην απόχρωση που θα σε κολακέψει είτε είσαι μαύρισμένη είτε όχι Instagram

Όταν αποφασίζουμε να ψωνίσουμε τα καλοκαιρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, πάντοτε έχουμε στο μυαλό μας ότι τα συγκεκριμένα fashion items πρόκειται να τα φορέσουμε τόσο με λευκή επιδερμίδα όσο και με μαυρισμένη, καθώς οι περισσότερες από εμάς, ξεκινάμε να φοράμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα, όπως απαιτεί η θερμοκρασία, πριν από από τα πρώτα μας μπάνια αλλά και πριν από τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Κι ενώ μπορούμε με ευκολία να φορέσουμε κάθε είδος item χωρίς να μας ανησυχεί το ότι δεν έχουμε ακόμη μαυρισμένη επιδερμίδα, κάποιες από εμάς είμαστε λίγο περισσότερο "προσεκτικές" με τις αποχρώσεις αλλά και με τα κομμάτια που επιλέγουμε μέχρι να "έχουμε" την απόχρωση δέρματος που επιθυμούμε. Για αυτή τη μεταβατική περίοδο, από την λευκή στην μαυρισμένη επιδερμίδα, υπάρχουν αποχρώσεις οι οποίες μπορούν να κολακεύσουν ιδιαίτερα τον τόνο της επιδερμίδας μας αναδεικνύοντας την. Μία από αυτές τις αποχρώσεις, που είναι η πιο κομψή απόχρωση του πράσινου χρώματος, το χακί, είναι ιδανικό όπως κι αν είναι η απόχρωση της επιδερμίδας μας.

Ένα φόρεμα σε χακί απόχρωση επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εμπνέοντας μας για μία κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα strapless midi φόρεμα με ζώνη στη μέση το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Ασύμμετρο φόρεμα με σούρες, Zara

Στράπλες φόρεμα με ζώνη, H&M

Φόρεμα midi πλισέ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ