Follow us

5 easy-to-copy καλοκαιρινά looks για τις μέρες που δεν θέλεις να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling

Πώς θα αναβαθμίσεις εύκολα τα καλοκαιρινά looks σου.

kalokairina looks Pixel Formula

Υπάρχουν μέρες που η στιλιστική έμπνευση που νιώθουμε μας κάνει να ξυπνάμε και να έχουμε ήδη αποφασίσει τι θα φορέσουμε. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες ημέρες που η εν λόγω διαδικασία φαίνεται δυσκολότερη και χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη βοήθεια. Έχοντας υποδεχτεί το καλοκαίρι και με την υψηλή θερμοκρασία να είναι πλέον σταθερά στην καθημερινότητά μας, αξίζει να ανακαλύψουμε κάποια καλοκαιρινά looks που θα φοράμε τις ημέρες που δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το styling.

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks

Δώσε την απαραίτητη προσοχή στα υφάσματα: Η επιλογή των υφασμάτων έχει καθοριστικό αποτέλεσμα στην ποιότητα του ντυσίματος σας. Το μετάξι, το ύφασμα από βαμβάκι, το λινό, το κασμίρι είναι κάποιες από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε, αφού αποπνέουν πολυτέλεια και παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Αντιθέτως, τα αμφιβόλου ποιότητας υφάσματα προκαλούν εφίδρωση και υποβαθμίζουν κάθε σύνολο.

Προτίμησε ανάλαφρες γραμμές: Εκτός από τα υφάσματα που χρειάζεται να είναι δροσερά για την τρέχουσα περίοδο, ιδιαιτέρως σημαντικό είναι να προτιμήσεις και γραμμές ρούχων που δεν είναι πολύ εφαρμοστές. Προτίμησε αέρινες γραμμές σε φορέματα, φούστες ή παντελόνες, που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο άνετα όσο ζέστη κι αν έχει.

Διαβάστε Επίσης

Τα γυαλιά ηλίου ως hero accessory: Εξίσου σημαντικό είναι να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου καλής ποιότητας. Τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν τα μάτια σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και αναβαθμίζουν με μοναδικό τρόπο κάθε look σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Δοκίμασε διαφορετικά στιλ γυαλιών και επένδυσε σε ένα σχέδιο που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου και είναι διαχρονικό.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ