Follow us

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μας θύμισε το naked dress της Bella Hadid στις Κάννες

Το see through look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μας θύμισε το naked dress της Bella Hadid

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μας θύμισε το naked dress της Bella Hadid στις Κάννες Instagram

Κάποια fashion items είναι αρκετά ιδιαίτερα και τα επιλέγουμε κυρίως σε special περιστάσεις λόγω του statement και bold χαρακτήρα τους ακόμη κι αν τα προτείνουν οι τάσεις της μόδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα see through items των οποίων η εξέλιξη θα μπορούσε να θεωρηθεί επάξια το naked dress.

Τόσο τα see through fashion items όσο και τα naked dresses είναι κομμάτια που επιλέγουμε σε ξεχωριστά events όπου το dress code μας το επιτρέπει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στην Ίμπιζα της Ισπανίας για επαγγελματικούς λόγους, και έδωσε το παρών σε ένα φαντασμαγορικό party όπου για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό see through φόρεμα.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα midi φόρεμα με V neck το οποίο έδενε στον λαιμό. Το bottom μέρος του φορέματος ήταν see through φανερώνοντας έτσι τα πόδια του μοντέλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε το statement φόρεμα της με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ασημένια απόχρωση.

Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μας θύμισε την bold εμφάνιση της Bella Hadid στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών. Το μοντέλο επέλεξε ένα naked dress σε καφέ απόχρωση από την F/W '24 συλλογή του Saint Laurent. Το φόρεμα της Bella Hadid είχε παρόμοιο μήκος αλλά και γραμμή με εκείνο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ενώ το see through στοιχείο είναι αναμφίβολα εκείνο που ξεχωρίζει στις εμφανίσεις τους.

Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου


Η Bella Hadid στις Κάννες

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μας θύμισε το naked dress της Bella Hadid στις Κάννες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ