Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα δύο must have κομμάτια του καλοκαιριού

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα casual καλοκαιρινό look που αποδεικνύει πως η κομψότητα δεν θέλει πολύ κόπο.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Θα συμφωνήσουμε πως οι τάσεις της μόδας, που παρουσιάζουν οι οίκοι για την εκάστοτε σεζόν, έχουν την ικανότητα να ενθουσιάζουν κάθε fashion lover. Τα διάφορα χρώματα, τα μοτίβα που κλέβουν τις εντυπώσεις, οι συνδυασμοί και τα statement αξεσουάρ μάς βοηθούν να εξελίξουμε το στιλ μας, αλλά και να πειραματιστούμε με αυτό. Ωστόσο, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πως συχνά η κομψότητα και η φινέτσα κρύβεται στα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ακριβώς αυτό μας υπενθύμισε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μία πρόσφατη εμφάνισή της.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής μόδας "Shopping Star" δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία mirror selfie, στην οποία φαίνεται να φορά ένα λευκό tank top με μία midi τζιν φούστα. Ολοκλήρωσε το casual chic σύνολό της με δερμάτινη bucket bag, μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα.

Τα δύο κομμάτια που συνδύασε λοιπόν, το λευκό tank top και η τζιν φούστα, αξίζουν μία θέση σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, τα λευκά tops συνδυάζονται εύκολα με φούστες, σορτς ή παντελόνες, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Από την άλλη, η τζιν φούστα έχει την τιμητική της τις τελευταίες σεζόν και όχι άδικα. Έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το αγαπημένο μας τζιν, είναι θηλυκή, ενώ αποπνέει ένα coolness.

Το άνετο summer look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Get the Look

Κοντό τοπ Zara

Denim Φούστα Maxi Calvin Klein

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ