Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου με το θηλυκό ολόσωμο μαγιό που κολακεύει τέλεια τη σιλουέτα

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ολόσωμο μαγιό που θα αναδείξει το μαύρισμά σου.

MissBloom TEAM
athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Διανύουμε την περίοδο που το κυριότερο μέλημά μας είναι να ανακαλύψουμε το ιδανικό μαγιό για τις πρώτες εξορμήσεις στην παραλία. Κάποιες από εμάς αγαπάμε τα μπικίνι και κάποιες άλλες έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα ολόσωμα μαγιό. Στη διάρκεια της εν λόγω διαδικασίας, μεγάλη βοήθεια είναι η έμπνευση που μας προσφέρουν οι διάσημες Ελληνίδες με τα beach looks που δημιουργούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Αθηνά Οικονομάκου, που έχει ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από παραλίες.

Σε μία από τις εν λόγω αναρτήσεις της λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό ολόσωμο μαγιό με cut-out στο πλάι, που κολακεύει με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της. Τα λευκά ολόσωμα μαγιό έχουν διαχρονική αξία, ενώ τα cut-outs ταιριάζουν στις περισσότερες σιλουέτες.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις ένα λευκό ολόσωμο μαγιό;

-1 Τάσεις έρχονται και φεύγουν, ωστόσο το λευκό μαγιό παραμένει σταθερά στη λίστα με τα staples του καλοκαιριού, αφού το λευκό χρώμα είναι διαχρονικό και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου στιλ, σωματότυπου και ηλικίας.

-2 Εάν έχεις προσθέσει στη βαλίτσα των διακοπών σου πολύχρωμα καφτάνια, φούστες παρεό σε έντονα εμπριμέ μοτίβα και φορέματα σε χαρούμενα χρώματα, τότε σίγουρα θα πρέπει να προσθέσεις κάποια και ένα λευκό μαγιό, το οποίο ταιριάζει αρμονικά με όλα τα παραπάνω.

-3 Αυτό το tip αφορά κυρίως τα ολόσωμα μαγιό. Ένα λευκό ολόσωμο μπορεί να πάρει άνετα τη θέση του τοπ στα σύνολα σου στο νησί. Κάπως έτσι γλιτώνεις χώρο στη βαλίτσα και μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερους συνδυασμούς στα σύνολά σου.

-4 Ένας από τους πιο βασικούς λόγους για να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ολόσωμο μαγιό ή μπικίνι σε λευκό χρώμα είναι πως θα τονίσει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου, λόγω της αντίθεσης που δημιουργείται.

Το beach look της Αθηνάς Οικονομάκου

Get the Look

Ολόσωμο μαγιό Meyia attica

Ολόσωμο μαγιό High leg με θήκες με ενίσχυση H&M

Ολόσωμο μαγιό ασύμμετρο ανάγλυφο Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ