Follow us

Η Αμαλία Κωστοπούλου με mini leopard φούστα | Η έξυπνη συμβουλή μόδας για να αναδείξεις τα πόδια σου

Η Αμαλία Κωστοπούλου συνδύασε τη mini φούστα της με το ιδανικό στιλ παπουτσιών.

MissBloom TEAM
αμαλία κωστοπούλου notrealamalia

Κάνοντας ένα scroll down στο προσωπικό προφίλ της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Instagram, μπορείς να δεις πολλές φωτογραφίες από ταξίδια, αλλά και κομψά looks που θα σου προσφέρουν στιλιστική έμπνευση. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της μάλιστα, η Αμαλία Κωστοπούλου δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό και πολύ θηλυκό look με μία mini φούστα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμαλία Κωστοπούλου συνδύασε ένα μαύρο tank top με μία mini φούστα σε leopard μοτίβο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Φέτος το καλοκαίρι, τo leopard μοτίβο έχει για ακόμα μία φορά την τιμητική του. Φυσικά, το εν λόγω μοτίβο έχει αποκτήσει πλέον τον αέρα του κλασικού στον κόσμο της μόδας, ωστόσο αυτή την περίοδο χαίρει μεγαλύτερης αναγνώρισης.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το συγκεκριμένο σύνολο της Αμαλίας Κωστοπούλου είναι αφενός επειδή εάν επιθυμείς να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα item σε leopard μοτίβο, μία φούστα είναι ιδανική προσθήκη. Αφετέρου, το ιδανικό στιλ παπουτσιών για να συνδυάσεις μία mini φούστα για μία βραδινή έξοδο είναι τα πέδιλα, των οποίων το τακούνι ωστόσο δεν είναι πολύ ψηλό. Κάπως έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι θηλυκό, πολύ sexy, αλλά και κομψό.

Πώς θα φορέσεις με στιλ τις mini φούστες

Η σωστή γραμμή φούστας: Εκτός από το μήκος της φούστας, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά και τη γραμμή της. Προσπάθησε να αποφύγεις τις mini φούστες με πολύ στενή γραμμή, το πλισέ και τα βολάν, αλλά και τις skater skirts, και προτίμησε mini φούστες σε Α γραμμή και φυσικά στο σωστό μέγεθος. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πιο κομψό.

Τα ιδανικά παπούτσια για τις mini φούστες: Υπάρχει ένας στιλιστικός κανόνας που λέει πως όσο πιο κοντή είναι η φούστα τόσο πιο χαμηλό θα πρέπει να είναι το μήκος του τακουνιού στα παπούτσια που θα φορέσεις. Όσον αφορά στις κοντές φούστες, τα ιδανικά παπούτσια είναι είτε τα flat είτε εκείνα με ελάχιστο τακούνι. Για παράδειγμα, τα παπούτσια με τετράγωνο τακούνι, τα kitten heels, τα loafers, οι μπαλαρίνες και τα sneakers είναι μερικές από τις πιο κομψές και safe επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Η αρμονία στο αποτέλεσμα: Ένας από τους λόγους που ξεχωρίζουμε το στιλ των Γαλλίδων είναι πως γνωρίζουν πως να δημιουργούν ισορροπία σε μία εμφάνιση. Για παράδειγμα, εάν φορέσεις μία mini φούστα, η οποία τονίζει τα πόδια σου, προτίμησε να τη συνδυάσεις με πουκάμισο, t-shirt ή μπλούζα που δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά.

Το summer look της Αμαλίας Κωστοπούλου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ