Follow us

Η Αντωνία Καούρη "άνοιξε" τη συναυλία των Coldplay φορώντας custom Vassia Kostara δημιουργία

Το cool & casual look της στο opening act των Coldplay

Αντωνία Καούρη Instagram

Έπειτα από μία ολόκληρη χρονιά ανυπομονησίας, οι θαυμαστές των Coldplay κατάφεραν να τους παρακολουθήσουν ζωντανά στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 8-9/6. Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας και ανάμεσα τους Έλληνες και Ελληνίδες celebrities, απόλαυσαν το φαντασμαγορικό show που έκανε "χαμό" στα social media, και έδωσαν μία γεύση για το πώς ήταν η βραδιά και σε εκείνους που δεν κατάφεραν να δουν τη βρετανική μπάντα από κοντά.

Το opening act της εντυπωσιακής συναυλίας πραγματοποίησε η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Αντωνία Καούρη, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσω του "The Voice" το 2021 και φέτος μονοπώλησε τις συζητήσεις λόγω του ταλέντου της και της εκλογής της από το δημοφιλές βρετανικό band.

Διαβάστε Επίσης

Η Αντωνία Καούρη για την εμφάνιση της στην σκηνή του ΟΑΚΑ επέλεξε ένα custom made σύνολο, δημιουργημένο για την ίδια από τη Βάσια Κωσταρά. Η τραγουδίστρια επιλέγει συχνά τις δημιουργίες της σχεδιάστριας στην καθημερινότητα της και την εμπιστεύτηκε και σε μία τόσο ξεχωριστή για εκείνη περίσταση.

Το look της Αντωνίας Καούρη αποτελούταν από ένα denim παντελόνι σε loose γραμμή με κεντημένα patterns που απεικόνιζαν φράουλες, ενώ στο ίδιο στιλ κυμαινόταν και το τριγωνικό bikini τοπ, που συνδύασε το τζιν της, το οποίο ήταν σε έντονο κόκκινο χρώμα και pattern επίσης με φράουλες. Το look της ολοκλήρωσε με άνετα Dr. Martens σανδάλια.

Δες την εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr